De fiets occasion van de maand is … de Cannondale SuperX Force Cyclocross Bike

Terug naar Nieuws & blog

De fiets occasion van de maand is … de Cannondale SuperX Force Cyclocross Bike

Een spiksplinternieuwe fiets is natuurlijk fantastisch, maar hier zit ook een prijskaartje aan. Vaak zijn fiets occasions nog zo goed als nieuw en merk je vrijwel niet dat hier eerder op gefietst is. Reden genoeg om ook onze gebruikte fietsen een podium te bieden. Vandaag in de spotlights: de Cannondale SuperX Force Cyclocross Bike uit het jaar 2017.

Bij deze SuperX moet je twee keer kijken of deze wel écht bereden is. Een groot voordeel, want je profiteert daarentegen wel van een scherpe prijs. Deze fiets staat namelijk te koop voor slechts €2500,-.

Deze wedstrijdcrosser is gebouwd voor één ding: om op overtuigende wijze te winnen met veldrijden. Met zijn specificaties is deze Cannondale klaar om de eerste plaats op het podium in te nemen. Zo beschikt de fiets over Schwalbe X One banden en heeft een SRAM Force 1×11 speed versnellingsgroep. Naast het super stijve en lichte BallisTec carbon frame is de fiets ook voorzien van een Ai achterbrug wat het mogelijk maakt om banden van maar liefst 40mm te monteren. Hiermee ben je verzekerd van stabiel rijgedrag op deze ultralichte SuperX!

De combinatie van lichtblauw en rood maakt deze fiets een ware eyecatcher waar je niet omheen kunt! Dat wij overtuigd zijn van deze Cannondale SuperX, is inmiddels wel duidelijk. Jij ervaart het pas écht wanneer je zelf op deze fiets stapt. Wil je ‘m komen bewonderen en graag een proefrit maken? Laat het ons even weten!

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws & blog