Verzenden & Retourneren

Wat zijn de bezorgopties? Goede vraag! Bij Pedaleur Bikes heb je de volgende keuzes:

Afhalen in één van onze winkels

Je kunt jouw bestelling gratis afhalen in één van onze winkels in Doetinchem of Velp. Er is geen minimale bestelwaardig geldig.
Als je kiest voor deze optie, dan kun je doorgaans binnen één tot drie werkdagen jouw bestelling afhalen bij de winkel van jouw keuze.
Uiteraard ontvang je bericht wanneer jouw pakket klaarligt. Op vertoon van je identiteitsbewijs en je bestelnummer is het mogelijk om je pakket af te halen.
Bekijk hier onze winkels & openingstijden.

Bezorgen thuis of bij een PostNL punt

  • Bezorgen thuis of bij een PostNL ophaalpunt is mogelijk bij een minimale bestelwaarde vanaf € 25,-
  • Voor 17:00 uur besteld is binnen twee werkdagen verzonden. Mits het bestelde product voorradig is.

Wil je graag je pakketje thuis laten bezorgen? Dat kan! Bij een bestelling met een minimale bestelwaarde van € 25,- bezorgen wij jouw bestelling graag aan huis.  Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Is de bestelling vervolgens ingepakt en klaar voor verzending? Dan ontvang je nog een bericht met een Track & Trace code van PostNL. Zo kun jij jouw bestelling op de voet volgen. Wij verzenden trouwens alle pakketten standaard met de optie “handtekening voor ontvangst”. Zodat wordt jouw bestelling nooit bij de deur achtergelaten wanneer jij niet thuis bent. Als je niet thuis bent op het moment van bezorging, wordt het pakket door PostNL aangeboden bij jouw buren of een PostNL punt. Je krijgt hiervan altijd een melding die je kunt terugvinden met jouw Track&Trace code. Mocht je dit niet willen, kun je bij bezorgopties in het bestelproces kiezen voor ‘bij niet thuis, niet bij buren bezorgen’. In dit geval krijg je berichtgeving vanuit PostNL waarop je een andere bezorgdatum kunt selecteren.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om jouw bestelling op te halen bij het dichtstbijzijnde PostNL punt. Tijdens het bestelproces kun je eenvoudig kiezen voor een locatie bij jou in de buurt.

Let op: in uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat jouw bestelling uit meerdere delen bestaat! Van elk afzonderlijk pakket ontvang je dan een PostNL track&trace code.

Verzendkosten
De verzendkosten voor bestellingen in Nederland onder de € 150,- zijn € 8,95. Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 150,-.
De verzendkosten voor bestellingen in België & Duitsland onder de € 150,- zijn € 9,95. Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 150,-.
De verzendkosten voor standaard fietsen bezorging in Nederland& België bedragen € 45,-.
De verzendkosten voor bakfietsen bezorging in Nederland& België bedragen € 85,-.
Er worden geen kosten berekend bij bezorging van kinderfietsen tot 24 inch.

De verzendkosten voor bestellingen in overige Europese landen zijn € 12,50.
Kosten voor fietsbezorging in overige Europese landen zijn op aanvraag.

Fietsverzending

Heb je online een fiets gekocht? Dan willen wij er graag voor zorgen dat je probleemloos kunt genieten van de fiets. Daarom kijken wij alle fietsen volledig van onder tot boven na, voor verzending. Afhankelijk van de werkplaatsplanning wordt de fiets tussen 3 en 10 dagen na het plaatsen van de bestelling verzonden. Na het plaatsen van jouw bestelling neemt een van onze collega’s contact met je op om een afspraak te maken voor de levering van de fiets.

Retourneren

Is het door jou bestelde product niet naar wens? Vervelend! Bij jouw pakket versturen wij een retourformulier. Hierop kun je aangeven waarom het product niet naar wens is, en of je een ander product wenst te ontvangen. Natuurlijk is een credit op jouw bestelling ook mogelijk. Indien je hebt gekozen voor een creditering, dan vergoeden wij kosteloos alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten die door Pedaleur Bikes in rekening gebracht zijn voor het geretourneerde product, binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je de herroeping meldt. Als je je complete bestelling terugstuurt, vervallen de bij de bestelling berekende verzendkosten. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Neem contact met ons op!

Is er iets niet helemaal duidelijk of heb je een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Dit kun je doen door te bellen naar +31 314 33 09 21 óf een e-mail te sturen naar webshop@pedaleur.nl