Verzenden & Retourneren

Verzenden

Heeft u een bestelling geplaatst bij De Pedaleur Bikes? Dan zorgen wij ook dat deze, indien gewenst, bij u thuis bezorgd wordt. Om ervoor te zorgen dat u lange tijd probleemloos van uw fiets kunt genieten kijken we alle fietsen volledig van onder tot boven na. Hierdoor zijn we afhankelijk van de planning in onze werkplaats waardoor de fiets pas 3 tot 4 werkdagen na het plaatsen van de bestelling verzonden wordt.

PostNL | Pakketten
Wij versturen al onze pakketten met een Track&Trace code zodat u uw bestelling op de voet kunt volgen. Deze code vindt u in de mail die u ontvangt op het moment dat uw zending is aangemeld bij de PostNL. Daarnaast verzenden wij standaard alle pakketten met de optie “handtekening voor ontvangst”, dit doen we om te voorkomen dat uw bestelling bij de deur wordt achtergelaten wanneer u niet thuis bent. Als u niet thuis bent op het moment van een bezorgpoging, biedt PostNL het pakket standaard bij uw buren aan. U krijgt hiervan altijd een melding en kunt u terugzien via uw Track&Trace code. Mocht u niet willen dat het pakket bij de buren afgeleverd wordt, kunt u bij de bezorgopties in het bestelproces kiezen voor “bij niet thuis, niet bij buren bezorgen”. In dat geval krijgt u een berichtgeving waarop u een andere bezorgdatum kunt kiezen. Doet u niets, dan probeert PostNL het de eerstvolgende werkdag (ma-za) opnieuw. Bent u bij de 2de afleverpoging ook niet thuis wordt het pakket afgeleverd bij de dichtstbijzijnde PostNL afhaallocatie. Hier krijgt u bericht van en u heeft 2 weken tijd om het pakket op te halen, na deze periode wordt het retour naar ons gestuurd.

Retouren

Bij uw zending versturen wij een retourformulier. Indien een ontvangen product niet naar wens is kunt u op dit formulier aangeven of u een ander product wenst te ontvangen of dat u een credit wilt op uw bestelling. Indien u gekozen heeft voor een creditering vergoeden wij kosteloos alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten die door De Pedaleur Bikes in rekening gebracht zijn voor het geretourneerde product, binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping meldt. Retourkosten zijn ten alle tijden voor eigen rekening.