Verzenden & Retourneren

Verzenden

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst bij Pedaleur Bikes dan bezorgen wij jouw bestelling graag aan huis. Heb je online een fiets gekocht? Dan willen wij er graag voor zorgen dat je probleemloos kunt genieten van de fiets. Daarom kijken wij alle fietsen volledig van onder tot boven na, voor verzending. Helaas is het momenteel erg druk in onze werkplaats. We proberen de fiets zo snel mogelijk te verzenden. Afhankelijk van de werkplaatsplanning wordt de fiets tussen 3 en 10 dagen na het plaatsen van de bestelling verzonden. We houden je uiteraard op de hoogte over jouw bestelling.

PostNL | Pakketten

Wij versturen al onze pakketten met een Track&Trace code. Zo kun jij jouw bestelling op de voet volgen. Wanneer de verzending is aangemaakt bij PostNL ontvang je een e-mail met hierin de code. Daarnaast worden alle pakketten standaard verzonden met de optie “handtekening voor ontvangst”. Zo wordt jouw bestelling nooit bij de deur achtergelaten wanneer jij niet thuis bent. Als je niet thuis bent op het moment van bezorging, wordt het pakket door PostNL aangeboden bij jouw buren of een PostNL punt. Je krijgt hiervan altijd een melding die je kunt terugvinden met jouw Track&Trace code. Mocht je dit niet willen, kun je bij bezorgopties in het bestelproces kiezen voor ‘bij niet thuis, niet bij buren bezorgen’. In dit geval krijg je berichtgeving vanuit PostNL waarop je een andere bezorgdatum kunt selecteren.

Verzendkosten

De verzendkosten voor bestellingen in Nederland onder de € 150,- zijn € 8,95. Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 150,-.
De verzendkosten voor bestellingen in België & Duitsland onder de € 150,- zijn € 9,95. Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 150,-.
Fietsbezorging in Nederland & België is gratis. Kosten voor fietsbezorging in Duitsland bedragen € 75,-.

De verzendkosten voor bestellingen in overige Europese landen zijn € 12,50.
Kosten voor fietsbezorging in overige Europese landen zijn op aanvraag.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw bestelling gratis af te halen in een van onze winkels.

Retouren

Bij jouw zending versturen wij een retourformulier. Indien een ontvangen product niet naar wens is kun je op dit formulier aangeven of je een ander product wenst te ontvangen of dat je een credit wilt op jouw bestelling. Indien je gekozen hebt voor een creditering vergoeden wij kosteloos alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten die door Pedaleur Bikes in rekening gebracht zijn voor het geretourneerde product, binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je de herroeping meldt. Als je je complete bestelling terugstuurt, vervallen de bij de bestelling berekende verzendkosten.