Stromer speedpedelecs

STROMER SPEED PEDELECS
direct uit voorraad leverbaar en nu met een kortingen tot wel 25 %

Veel mensen vinden het heerlijk om naar het werk te fietsen. En terecht! Het geeft niet alleen een gevoel van vrijheid, het draagt ook bij aan een goede vitaliteit. Met een Stromer fiets je – in vergelijking met een gewone fiets met minder moeite, veel meer kilometers én is zelfs een afstand van 40 km eenvoudig te overbruggen. Wil je dit zelf ervaren? Bekijk de verschillende varianten en maak jouw proefrit. 

Ben je na je proefrit direct verkocht? Gaaf! Met een beetje geluk fiets je direct naar huis met jouw nieuwe Stromer speed pedelec. Ben je na aankoop toch niet tevreden? Dan is er gelukkig altijd onze 30 dagen omruilgarantie.

ST1

Maximale snelheid:
45 km/h
Actieradius: 60-180 km
Aandrijving: Ketting

Vanaf € 4869,-
Lease vanaf € 164,- per maand

ST2

Maximale snelheid:
45 km/h
Actieradius: 60-180 km
Aandrijving: Riem

Vanaf € 6988,-
Lease vanaf € 223,- per maand

ST3

Maximale snelheid:
45 km/h
Actieradius: 60-180 km
Aandrijving: Ketting

Vanaf: € 7430,-
Lease vanaf € 235,- per maand

ST5

Maximale snelheid:
45 km/h
Actieradius: 60-180 km
Aandrijving: Ketting

Vanaf € 8149,-
Lease vanaf € 288,- per maand

ST7

Maximale snelheid:
45 km/h
Actieradius: 85-255 km
Aandrijving: Riem

Vanaf €12.184
Binnenkort meer informatie

De Stromer ST1

Uit voorraad leverbaar!

De Stromer ST1 is het instapmodel van deze serie. Al zou je dat niet zeggen, want deze speed pedelec heeft namelijk de meest comfortabele zithouding van de gehele serie. Met een actieradius tot 180 km is deze fiets geschikt voor allround gebruik. Door het OMNI Interface display is connectiviteit mogelijk via bluetooth. Handig! Zo hoef je namelijk nooit meer op zoek naar jouw fietsensleutel. Deze ST1 is een volwaardige en ongeëvenaarde speed pedelec in zijn prijssegment.

De Stromer ST2

Uit voorraad leverbaar!

Ben je op zoek naar een speed pedelec die niet alleen snel, maar ook nog eens makkelijk te onderhouden is? Dan kom je al snel uit bij de Stromer ST2. Dit is namelijk de enige speed pedelec die voorzien is van een riemaandrijving.

Daarnaast is de Stromer ST2 volledig aanpasbaar naar jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een aangepaste zithouding of een verende zadelpen.

De ST2 heeft een krachtige motor en een actieradius tot 180 km. Met een handig display is de ondersteuning te bedienen. Daarnaast is dit model wel voorzien van gps.

Krachtige LED verlichting

Connectiviteit via mobiel netwerk

Comfortabele, aanpasbare zitpositie

Maximaal bereik tot wel 180 km

Krachtige achterwielmotor met ondersteuning tot 45 km/h

De Stromer ST3

Uit voorraad leverbaar!

De Stromer ST3 is gemaakt voor de lange afstanden. Deze speed pedelec heeft nog meer power dan de vorige twee modellen. En die kracht voel je direct bij het wegfietsen. De standaard actieradius van dit model is 180 km. Met een sportieve zit neem je direct een actieve houding aan op de fiets én met fietsbanden voorzien van nog meer grip, zit jij nog veiliger op de fiets.

De Stromer ST5

Uit voorraad leverbaar!

Krachtigste accu met een actieradius tot 180 km. De motor in deze speed pedelec is net iets krachtiger dan de ST3 en heeft op de display een extra speed optie. Hiermee kun je in een nóg korte tijd aan de hoge snelheid komen. Ook is dit het enige model dat elektronisch schakelt. Kies je voor de allernieuwste ST5? Dan is jouw fiets ook nog eens voorzien van ABS.

De Stromer ST7

Binnenkort leverbaar!

Een Stromer ST7? Dat hoor je goed! Stromer heeft zojuist het allernieuwste model geïntroduceerd. Deze speed pedelec is voorzien van een elektrische Pinion met 12 versnellingen, een mega krachtige motor, ABS, riemaandrijving en een grote accu. Waardoor jij nu nog sneller én langer kunt fietsen. Ga voor goud. Letterlijk, want deze Stromer wordt uitgeleverd in het goud.