De occasion van de maand juni is… de Trek Allant+ 9S

Terug naar Nieuws & blog

De occasion van de maand juni is… de Trek Allant+ 9S

Eindelijk! Na wekenlang kou en regen is het mooie weer terug. De hoogste tijd om eropuit te gaan! Haal die korte broek maar uit de kast en stap op de fiets. Ga genieten van de zon, uitwaaien op het strand of pak een terrasje. Waar je ook naartoe gaat en hoe ver de afstand ook is: de Trek Allant + 9s speed pedelec neemt jou mee op elk avontuur!

De occasion van deze maand brengt jou – met een maximale snelheid van 45 km/u – eenvoudig naar iedere bestemming, zonder bezweet aan te komen. Natuurlijk is de Trek Allant+ 9S niet alleen geschikt voor een dagje uit. Integendeel zelfs! Deze speed pedelec is ook perfect te gebruiken voor het dagelijkse woon-werkverkeer. Zo sta je nooit in de file, start je de dag met een flink portie endorfine en kun je tegelijkertijd nog genieten van het zomerse weer!

Is het geen plaatje?!

Deze Trek speed-pedelec is amper een jaar oud en ziet er fantastisch uit door de strakke afwerking. Wat ook opvalt – of beter gezegd niet opvalt – is de Bosch speed motor die mooi weggewerkt is in het frame. Dit zorgt voor meer stabiliteit op de fiets.

Heb jij een hekel aan het onderhouden van jouw fiets? De Allant+ is voorzien van een aandrijfriem en Enviolo versnellingsnaaf. Hierdoor heeft de fiets weinig onderhoud nodig. Al kan een onderhoudsbeurt op z’n tijd natuurlijk geen kwaad. En die versnellingsnaaf? Die zorgt er ook nog eens voor dat je volledig traploos en automatisch kunt schakelen. Zo heb je – met een oneindig aantal versnellingen – altijd de juiste versnelling!

Stijlvol, onderhoudsvriendelijk én erg comfortabel: dat is de Trek Allant+ 9S. Het model is beschikbaar in maat XL/60cm. Wil jij ook op avontuur en sneller, verder rijden? Voor een mooie prijs van € 3000,- kan deze Trek Allant+ 9s van jou zijn!

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws & blog