De occasion van de maand april is… de Cannondale SuperSix Evo

Terug naar Nieuws & blog

De occasion van de maand april is… de Cannondale SuperSix Evo

Een echte klassieker – en dan heb ik het niet over de Ronde van Vlaanderen die komende zondag plaatsvindt – is de Cannondale SuperSix Evo en daarmee de occasion van de maand april. Inmiddels heeft deze racefiets al wel de nodige updates gehad. Toch betekent dat niet dat deze fiets niet meer voldoet. Integendeel zelfs! Zo won Alberto Bettiol in 2019 de Ronde van Vlaanderen met een ‘ouder model’. En dat bewijst maar weer dat je geen hightech fiets nodig hebt om snel te fietsen.

De Cannondale SuperSix Evo gooit – ondanks zijn leeftijd – nog steeds hoge ogen. Nog niet volledig overtuigd? We hebben de mooiste specificaties van deze racefiets voor jou op een rijtje gezet. 

1. Deze Cannondale is als allrounder een geschikte fiets voor iedere wielrenner. Nou ja, voor bijna iedere wielrenner. Want hij is nu beschikbaar in maat 60 cm.

2. Het frame is gemaakt van carbon waardoor het een absolute lichtgewicht is in zijn klasse. Een super klimfiets dus! Zo kan je niet alleen snelheid maken bergop, maar ook nog eens waanzinnige bochten rijden in de afdalingen.

3. Deze SuperSix Evo is volledig afgemonteerd met Shimano Ultregra. Velgremmen: Ultegra, Shifters: Ultegra, Crank: Ultegra. Derailleurs? Je raadt het al: Ultegra! Dit is zeker voor de fanatieke wielrenners onder ons een hele fijne groepset. Doordat hij super snel en soepel schakelt kun je er elke onverwachte demarrage mee opvangen en elke sprint mee winnen!

4. Deze SuperSix Evo is voorzien van Cannondale SI (Sytstem Integration). Hierdoor zijn het frame en bijbehorende onderdelen als één geheel ontworpen. Zodat jij nog beter kunt presteren op de fiets. 

5. Hadden we al gezegd dat deze racer er stijlvol uitziet?

6. En het allermooiste is natuurlijk de prijs van deze Cannondale. Voor een mooie prijs van € 1400,- kan deze racefiets van jou zijn. 

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws & blog