Giftcard

Giftcard Pedaleur Bikes
Ben jij opzoek naar een cadeau geschikt voor liefhebbers van de fiets? Als verrassing voor jouw vriend(in), vader/moeder of misschien voor die ene oom/tante die alles al heeft? Maak ze blij met een Pedaleur Bikes giftcard!

Verzilveren
Momenteel is het niet mogelijk om de giftcard online te verzilveren. Heb je een kaart gekregen én het perfecte item gevonden? Geweldig! Dan kun je hiermee jouw bestelling afrekenen in één van onze winkels. Betaal eventueel het resterende bedrag met een andere betaalmethode. Heb je nog een cadeaukaart van Wielerhuis de Pedaleur? Dan is deze, afhankelijk van de aanschafdatum, nog steeds geldig!

Voorwaarden
De Pedaleur Bikes card is tot 2 jaar na aankoop geldig en kan niet contant uitbetaald worden. Daarnaast is deze giftcard alléén te besteden in onze fysieke winkels. De waarde van de kaart kun je zelf bepalen tot een maximumbedrag van 150 euro. Je kunt ermee in delen betalen en is geldig op het gehele assortiment. Voor vragen, neem vooral contact met ons op. Wij helpen jou graag verder!

Saldo Checken
Benieuwd naar het saldo van jouw giftcard? Vul hieronder het 19-cijferige kaartnummer in!