De occasion van de maand november is… de Specialized Turbo levo Comp 2020

Terug naar Nieuws & blog

De occasion van de maand november is… de Specialized Turbo levo Comp 2020

Met de Specialized Turbo Levo Comp beleef je samen de grootste avonturen! Niet alleen op een mtb-parcours hier in Nederland, maar ook op een technische enduro trail in de Alpen. Het is de elektrische ondersteuning van deze Levo dat zorgt voor nóg meer actie en snelheid. Zo worden steile klimmen minder steil, ruige afdalingen nóg ruiger en technische paadjes nóg uitdagender. Reden genoeg om deze allrounder in de schijnwerpers te zetten als occasion van de maand.

Een Stumpjumper, maar dan veel krachtiger!

De Specialized Turbo Levo Comp heeft dezelfde geometrie als de Specialized Stumpjumper. Dat betekent dat deze mountainbike is ontwikkeld met controle én comfort in het achterhoofd. Het zijn de 29 inch wielen in combinatie met een lichtgewicht frame én volledige vering, waardoor je bent verzekerd van de beste rijeigenschappen tijdens elke fietstocht. Doordat deze Turbo Levo ook is afgemonteerd met Sram 11 speed 11-42T, heb je genoeg bereik tijdens de meest uitdagende trails. Voeg daar tot slot nog de snelle Specialized 2.1-motor aan toe én je komt uit op deze trail e-mountainbike. En het allerleukste? Met deze Specialized Turbo Levo fiets je – in vergelijking met de Stumpjumper – niet één keer, maar misschien wel drie keer jouw favoriete parcours in dezelfde tijd. Hoe tof is dat?!

De ondersteuning is eenvoudig in of uit te schakelen met de powerknop op het frame. Hier zie je ook of de accu nog vol is én in welke stand de ondersteuning is ingesteld. Wil je meer ondersteuning? Met de knopjes op het stuur zijn alle standen eenvoudig te bedienen. Zo heb je altijd de juiste hoeveelheid ondersteuning. Handig! Vooral om die ene vriend bij te houden óf om makkelijk boven op de klim te komen zonder al te veel energie te verspillen.

Maakt een elektrische mountainbike de sport minder leuk?

Zeker niet! Maar wij begrijpen dat je sceptisch bent bij het zien van een elektrische mountainbike. Wil je deze krachtpatser toch graag een keer zelf uitproberen? Kom dan eens langs voor een proefrit én ervaar zelf alle voordelen van deze e-mtb.

Deze Specialized Turbo Levo Comp 2020 heeft maar 1500 kilometer op de teller. Daardoor moet je wel twee keer kijken of deze fiets wel écht gebruikt is. De occasion van deze maand is verkrijgbaar voor € 5500,- en beschikbaar in maat L.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws & blog