De occasion van de maand juli is… de Santos Cross Lite 2017

Terug naar Nieuws & blog

De occasion van de maand juli is… de Santos Cross Lite 2017

Heb jij al vakantieplannen? Nog niet? Ga eens op fietsvakantie! Misschien is dit niet jouw eerste keuze of heb je er nog nooit zo over nagedacht. Toch kunnen we zeggen dat een fietsvakantie echt een unieke ervaring met zich meebrengt. Laat je onderweg verrassen door de onbekende dorpjes en ontdek de prachtigste natuurgebieden. Een fiets die ervoor zorgt dat jouw vakantie al begint, zodra je thuis wegrijdt is de Santos Cross Lite.

De occasion van deze maand is namelijk een multifunctionele gravelracer en – zoals je gewend bent van Santos – volledig custom build. Met een aluminium frame en carbonnen voorvork is de fiets erg licht, maar nog steeds ijzersterk. Hierdoor bevestig je makkelijk een tas vast aan het stuur, frame of zadelpen. Wil je meer bagage meenemen? Verander de Cross Lite in een mum van tijd naar een echte reisfiets door bijvoorbeeld een achterdrager te plaatsen.

Wat je in ieder geval niet hoeft mee te slepen tijdens jouw fietstocht, zijn allerlei verschillende onderhoudsproducten. Door de combinatie van de Rohloff achternaaf en de beltdrive fiets je veel kilometers, met weinig onderhoud. Ook zorgt deze naaf ervoor dat jij met 14 versnellingen een groot bereik hebt. Door de kleine tussenstapjes schakel je eenvoudig naar het juiste verzet. De versnelling zelf bedien je met echte raceshifters en dat is vrij uniek. Waarom? Het schakelgevoel van de racefiets blijft behouden. Een mooie toevoeging voor de echte liefhebber!

Ben je al begonnen met het plannen van de route? 

Een vakantie naar Zuid Limburg of de Franse Ardennen? Het kan allemaal, je hoeft namelijk weinig rekening te houden met de ondergrond. Het gravelbiken zonder bepakking is ook een echte aanrader! Fiets veel snelle kilometers en ruil bijvoorbeeld in de winterperiode de racefiets in voor deze gravelracer. Zo kun je gewoon naar buiten voor jouw trainingsuren. Zelfs wanneer de wegen glad en glibberig zijn.

Voor een prijs van €3490,- is deze fiets in maat L jouw partner in elk fietsseizoen. Lente, zomer, herfst en winter! Wil je deze mooie fiets komen bewonderen? Laat het ons weten en wij zorgen dat de fiets voor jou klaarstaat! 

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws & blog