Over ons

Over ons

Maak kennis met Pedaleur Bikes

Pedaleur Bikes is opgericht in 1989 en dé specialist op het gebied van fietsmobiliteit. Met ruim 200 hoogwaardige mountainbikes, racefietsen, sportieve fietsen, e-bikes, speed-pedelecs, gecombineerd met premium fietskleding en -accessoires, kun je wel spreken van een ruim aanbod. Vol enthousiasme en passie werken onze collega’s dagelijks aan het creëren van fietsgeluk. Zodat onze klanten – en fietsen – de aandacht krijgen die zij verdienen.

Begin 2020 heeft Harrie Arendsen het Wielerhuis de Pedaleur in Doetinchem overgenomen en veranderde de naam in Pedaleur Bikes.  Begin februari 2021 opende de tweede winkel van Pedaleur Bikes: voormalig Goossens Tweewielers Velp.

Inmiddels is ook een derde winkel een feit: Pedaleur Bikes Urban. Aan de Kortestraat 12 in Arnhem presenteren we een kleine, maar fraaie collectie aan e-bikes, vouwfietsen, cargobikes én essentiële fietsaccessoires.

Powered by MOOVZ

Pedaleur Bikes maakt – net als Harrie Arendsen – onderdeel uit van MOOVZ. Wij vergroten wij jouw onafhankelijkheid. MOOVZ is ontstaan vanuit de overtuiging dat passende en beschikbare mobiliteit zorgt voor een gevoel van onafhankelijkheid, een gevoel van vrijheid. Onze mobiliteitsoplossingen maken dit mogelijk. Of het nu gaat om auto’s, fietsen, lichte bedrijfswagens of een combinatie van deze drie: ze dragen allemaal op hun eigen manier bij. Het doel is altijd leidend: jou op een comfortabele manier van A naar B verplaatsen. Of naar Z. Het middel regelen wij.

Hoogwaardige service en kwaliteit

De overnames doen echter niets af aan de welbekende service en hoogwaardige kwaliteit van Pedaleur Bikes. Integendeel. We onderscheiden ons ook nu met twee hoogwaardige winkels, onze passie voor het fietsen, professionele werkplaatsen en de zeer persoonlijke aanpak.

Voor het geven van advies en het beantwoorden van vragen, nemen wij dan ook uitgebreid de tijd voor onze klanten. Of dat nu online of offline is: jij ontvangt de beste service. Onze bike-specialisten helpen jou graag op weg!

Persoonlijke service

Onze specialisten helpen jou graag online en offline bij het vinden van de perfecte fiets.

Groot assortiment

Ruim 500 fietsen en 5.000 onderdelen en accessoires uit voorraad leverbaar.

Snel geleverd

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis. Mits het bestelde product voorradig is.

Gratis verzending

Elke bestelling vanaf €50,- wordt gratis verzonden, inclusief Track&Trace code!

Winkels

Liever offline advies van één van onze bike-specialisten? Graag verwelkomen wij jou in een van onze cycling experience centers met ruim 100 verschillende mountainbikes, racefietsen, sportieve fietsen, e-bikes en natuurlijk een ruim assortiment onderdelen en accessoires.

Maak alvast kennis met ons team van bike-specialisten.

Jochem Tap

Verkoopadviseur

Dirk Aalders

Fietstechnicus

Eddy Verbeek

Verkoopadviseur

Maikel Hetterscheid

Fietstechnicus

Richard Goossens

Verkoopadviseur

Pieter Smit

Fietstechnicus

Maarten Pieters

Fietstechnicus

Javier Lotens

Zaterdag medewerker

Gina Hoetink

Verkoopadviseur

Dennis van der Geest

Fietstechnicus

Hennie Buiting

Interieurverzorgster

Andrea Lodder

Verkoopadviseur

Timon Ratering

Fietstechnicus

Rob van der Wal

Manager Bikes

Patrick Hermsen

Fietstechnicus

Oskar Cortel

Fietstechnicus

Marco te Witt

Fietstechnicus

Maik van Nimwegen

Verkoopadviseur

Gytha Volman

Verkoopadviseur

Chantal Beltman

Teamleider Arnhem&Velp

Marwin Peters

Teamleider Doetinchem

Erik Bos

Fietstechnicus

Dayenne Smeenk

Verkoopadviseur

Bas Schildering

Fietstechnicus

Anniek Velthausz

Content Marketeer

Luuk te Lindert

Verkoopadviseur