De occasion van maart is… de Specialized S-Works Epic

Terug naar Nieuws & blog

De occasion van maart is… de Specialized S-Works Epic

De Specialized S-Works Epic is de perfecte mountainbike waarmee jij hét streepje voor hebt op alle technische parcoursen. Deze cross-country is gemaakt om het podium te bereiken. Het allermooiste? Deze S-Works Epic is niet van nieuw te onderscheiden! Niet gek dat deze Epic is verkozen tot de occasion van de maand maart. 

 

 

Een stoere, maar bovenal ook zeer snelle Specialized S-Works Epic

Wij zijn helemaal weg van deze Specialized S-Works Epic uit 2019. Niet alleen vanwege het stoere uiterlijk, maar ook zeker door de strakke afwerking. Met een frame gemaakt van carbon – in combinatie met de gekozen groepset – is deze Epic maar liefst 350 gram lichter dan zijn voorganger. Een technische bocht in de afdaling of een stevig klimmetje: het mountainbiken wordt alleen maar leuker met dit luxepaardje. 

Of de ondergrond nu modderig, rotsig of gewoon erg technisch is: het is geen probleem door de custom RockShox SID World Cup voorvork en de Brain 2.0. vering. De Brain zit dichter op de achteras gemonteerd en reageert daardoor nog preciezer. Wanneer je op zacht of glad terrein fietst, zal de vering inactief zijn. Verandert het terrein naar ruig? Dan schakelt de Brain automatisch de vering in. Zo hoef jij dit dus niet handmatig af te stellen. Handig toch?

En dan – het beste van het beste – de Sram XX1 Eagle 12 speed groepset. De cassette heeft een bereik van 10 tot 50t. Zo heb je in de klim, op vlakke wegen of in de afdaling het juiste verzet. Tot slot is deze Epic voorzien van Roval Control SL wielen met S-Works Fast Trak banden. Dit zorgt voor lekker veel grip en veel controle. Zo kunnen we wel zeggen dat de Epic een hele snelle en wendbare XC fiets is. Voor een mooie prijs van € 6.000,- is deze Specialized S-Works Epic (maat large) van jou!


Er valt nog veel te schrijven over deze S-Works Epic maar of deze mountainbike écht bij jou past, weet je zeker als je hem zelf ervaart. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op. Dan plannen we samen een afspraak in.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws & blog