De occasion van februari is… de Specialized S-Works Stumpjumper 29

Terug naar Nieuws & blog

De occasion van februari is… de Specialized S-Works Stumpjumper 29

Wist je dat de Stumpjumper de allereerste productie-mountainbike ooit is? Specialized introduceerde hiermee in 1981 niet alleen een nieuwe fiets, maar een compleet nieuwe sport! Nu, jaren later, is deze mountainbike volledig doorontwikkeld tot een competitieve trail mountainbike en niet meer weg te denken uit het Specialized assortiment. Weliswaar in de aangepaste full-suspension uitvoering, maar zeker niet minder snel! Reden genoeg om de Specialized S-Works Stumpjumper 29 te benoemen tot occasion van de maand.

De Specialized S-Works Stumpjumper 29: volledig custom build!

Custom build? Jazeker! Deze mountainbike uit het jaar 2015 is volledig zelf samengesteld. Dus in deze samenstelling one of a kind. Het carbon frame in combinatie met de RockShox Sid Brain voorvork maakt de Stumpjumper nóg lichter en stijver. Daarnaast is deze mountainbike afgemonteerd met een SRAM XX1 11 speed groepset en de super lichte Magura MT8 carbon remmen. De Roval Control Carbon velgen en DT Swiss naven zorgen ervoor dat je volledige controle hebt in elke bocht. En dat is extreem belangrijk, want deze Stumpjumper stuurt erg nauwkeurig.

Wij begrijpen wel dat deze mountainbike in Nederland erg populair is. Met veel onverharde wegen en niet al te ruige parcoursen in het bos is deze mountainbike erg geschikt. Het grootste voordeel van deze Stumpjumper? De trapkracht wordt bij deze fiets direct overgebracht op het achterwiel en gaat hierdoor niet verloren. Zo gebruik je veel minder energie én haal jij eenvoudig een hogere snelheid. Zo zie je maar: deze Specialized S-Works Stumpjumper is gebouwd om op volle kracht naar de finish te gaan. Verkrijgbaar in de maat medium en dat voor een mooie prijs van € 2500,-

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze occasion? Laat het ons weten!

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws & blog