De fiets occasion van deze maand is … de Van Nicholas Aquilo

Terug naar Nieuws & blog

De fiets occasion van deze maand is … de Van Nicholas Aquilo

Vandaag is het 1 januari en proosten we met familie en vrienden – online of op afstand – op het nieuwe jaar. Maar dat betekent ook dat er een nieuwe occasion van de maand voor jullie klaarstaat! Deze maand een racefiets die het verdient om in de spotlights te staan: de Van Nicholas Aquilo.

De Van Nicholas Aquilo: uniek en bijzonder

Deze racefiets uit het jaar 2016 is gemaakt van titanium en dat is zeker niet een alledaags materiaal voor racefietsen. Integendeel! Waar tegenwoordig alle felgekleurde carbonframes schreeuwen om aandacht, heeft de Aquilo dunne framebuizen en een zilveren-titanium kleur. En het allermooiste aan deze racefiets? Je ziet bijna niet dat er op gefietst is! Met een stijf frame word jij tijdens wedstrijden en trainingen uitgedaagd om alle kracht in jou te gebruiken. Zodat je elke keer weer die topsnelheid haalt én een voordeel hebt in elke sprint!

De fiets heeft door het titanium een langere levensduur én zorgt ervoor dat trillingen worden gedempt. Zo heb je geen last meer van een tak op de weg of kuil in het asfalt. Wel zo fijn toch?

En niet alleen aan het rijcomfort is gedacht. Ook het schakelen loopt perfect doordat deze fiets speciaal is ontworpen voor de elektronische Shimano Di2 schakelgroep. Daarnaast is deze fiets afgemonteerd met een 10Speed 12-28 cassette en dus als allrounder geschikt voor zowel snelheid op het vlakke wegdek als voor het klimmen op een heuvelachtige weg. Met de prachtige afwerking van de kabels is deze racefiets zeker een van onze favorieten. Verkrijgbaar in maat 58 cm én dat voor de mooie prijs van € 2000,-

Ben jij ook zo enthousiast over deze Van Nicholas Aquilo? Laat het ons weten en we helpen je graag verder!

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws & blog