Veloretti
Veloretti

Altijd vooruit!

Ontdek het gemak én plezier van fietsen met een Veloretti! Of je nu op zoek bent naar een elektrische fiets voor moeiteloos rijden door de stad, een klassieke stadsfiets voor je dagelijkse avonturen, of een vrolijke kinderfiets voor je kleintje, Veloretti biedt een breed scala aan stijlvolle en betrouwbare opties.


Alleen werkt het net even anders dan anders. Zo bestel je een Veloretti namelijk gemakkelijk online via www.veloretti.com . Wil jij dat wij deze fiets voor jou in elkaar schroeven? Dan kies je tijdens de click-and-collect optie voor Partner store levering. Dan zetten wij hem voor een meerprijs van € 99,- voor jou in elkaar. Bovendien ontvang je een eerste onderhoudsbeurt binnen 3 maanden.

Twijfel je nog? In onze winkel staan de Veloretti Ivy en Ace Two voor je klaar om kosteloos uit te proberen. Zo kun je zelf ervaren of deze fiets écht bij je past. Ben je overtuigd? Geweldig! Bestel jouw favoriete fiets vervolgens eenvoudig online en haal hem bij ons op.

Veloretti Electric AceTwo

Maak kennis met de Ace Two, de elektrische fiets die jouw dagelijkse rit een compleet nieuwe dimensie geeft. Deze innovatieve fiets combineert geavanceerde technologie, stijlvol design en de hoogste veiligheidsstandaarden. De Ace Two is voorzien van een fluisterstille middenmotor, automatische versnellingen, heldere LED-remverlichting en een uitgebreid veiligheidssysteem. Hierdoor geniet je van een comfortabele, veilige en zorgeloze rit, elke keer weer.

Veloretti Ivy Two

Ontdek de Ivy Two, de elektrische fiets die jouw dagelijkse rit naar een hoger niveau tilt. Met een lager frame dat gemakkelijk toegankelijk is en uitgerust met de nieuwste technologie, biedt de Ivy Two direct vermogen en optimale gebruiksvriendelijkheid bij elke rit. Dit maakt het de fiets waar je altijd op kunt vertrouwen.

De Ivy Two combineert design, technologie en veiligheid op een unieke manier. Uitgerust met heldere LED-remlichten voor betere zichtbaarheid en een safety tracking functie voor extra gemoedsrust, zorgt deze fiets voor een veilige en comfortabele rit.

Heeft jouw Veloretti onderhoud nodig?

Een goed onderhouden fiets zorgt voor veel fietsplezier! Daarom is tijdig onderhoud van belang. Voorkom pech onderweg en plan op tijd een servicebeurt in. Onze fietsspecialisten hebben alle kennis in huis om jouw fiets te onderhouden. Zodat jij weer veilig de weg op kunt.