Specialized

Specialized is een vooruitstrevend merk dat altijd bezig is om het fietsen naar een hoger plan te tillen. De fietsen, onderdelen en accessoires presteren goed en zijn prettig in gebruik. Het is dé reden dat Pedaleur Bikes dit merk aanbiedt in het ruime assortiment.

Het merk uit Amerika heeft als missie om zowel voor de beginnende als de gevorderde fiets het eerste merk te zijn. Dit willen ze bereiken door steevast te investeren in innovatie en door de focus te leggen op de behoeften van de fietser. Dit maatwerk wordt gewaardeerd én erkend. Naast de fietsen, biedt het merk ook helmen, schoenen, kleding en zadels aan. Uiteraard vindt u dit allemaal in onze uitgebreide showroom.

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment racefietsen, mountainbikes, kinderfietsen, E-bikes, fitnessbikes en crosshybrides van Specialized. Wil je deze fietsen en ook de onderdelen en accessoires in het echt bewonderen? Breng dan een bezoek aan een van onze fietsenwinkels en bekijk de diverse mogelijkheden. Onze medewerkers kunnen jou alles vertellen over de fietsen van Specialized.

Filter

Resultaat 1–12 van de 287 resultaten wordt getoond