Assos

Assos

Assos is één van de best gewaardeerde fietskledingmerken. Uiteraard verkrijgt u de fietsbroeken, koersbroeken, ondershirts, jerseys, jacks, tijdritpakken en accessoires voor mannen en vrouwen van dit merk bij Pedaleur Bikes in Doetinchem.

Het Zwitserse merk maakt het verschil met haar fietskleding door de rit zo comfortabel en beschermd mogelijk te maken. Het hoofddoel is om het comfort in het zadel te maximaliseren, zodat u als gebruiker optimaal kunt genieten en presteren tijdens de rit. Assos maakt gebruik van prestatiegerichte stoffen die licht zijn, maar ook licht aanvoelen. Hierdoor is deze fietskleding functioneel, bulletproof, high-tech en waardevoller dan normale fietskleding.

Maar het merk biedt meer dan alleen individuele fietskleding. Assos maakt ook producten voor de lichamelijke verzorging. Denkt u hierbij aan zitvlakcrème of een verzorgende gel. Alles op het gebied van de wielersport heeft het merk in huis. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier het uitgebreide assortiment bij dé fietsspecialist, Pedaleur Bikes.

Filter
U heeft zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: