Assos

Assos is één van de best gewaardeerde fietskledingmerken. Uiteraard zijn de fietsbroeken, koersbroeken, ondershirts, jerseys, jacks, tijdritpakken en accessoires voor mannen en vrouwen van dit merk verkrijgbaar bij Pedaleur Bikes

Het Zwitserse merk maakt het verschil met haar fietskleding door de rit zo comfortabel en beschermd mogelijk te maken. Het hoofddoel is om het comfort in het zadel te maximaliseren, zodat jij als gebruiker optimaal kunt genieten en presteren tijdens de rit. Assos maakt gebruik van prestatiegerichte stoffen die licht zijn, maar ook licht aanvoelen. Hierdoor is deze fietskleding functioneel, bulletproof, high-tech en waardevoller dan normale fietskleding.

Maar het merk biedt meer dan alleen individuele fietskleding. Assos maakt ook producten voor de lichamelijke verzorging. Denk hierbij aan zitvlakcrème of een verzorgende gel. Alles op het gebied van de wielersport heeft het merk in huis. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier het uitgebreide assortiment bij dé fietsspecialist, Pedaleur Bikes.

Filter

Resultaat 1–12 van de 131 resultaten wordt getoond