Assos

Als je op zoek bent naar de ultieme fietskledingervaring, is er één naam die er met kop en schouders bovenuit steekt: Assos. Bij Pedaleur Bikes vind je een uitgebreide selectie  in fietskleding en accessoires. Dit Zwitserse fietskledingmerk, staat wereldwijd bekend om zijn ongeëvenaarde toewijding aan comfort en prestaties tijdens het fietsen.

Assos maakt gebruik van hoogwaardige, prestatiegerichte stoffen die licht aanvoelen en duurzaam zijn. Hun fietskleding is functioneel, bulletproof en technologisch geavanceerd. Maar ze bieden meer dan alleen kleding; ze hebben ook zorgvuldig ontwikkelde producten voor lichamelijke verzorging, zoals zitvlakcrème en verzorgende gels.

Bij Pedaleur Bikes hebben we het volledige assortiment voor zowel mannen als vrouwen. Ontdek zelf waarom Assos het favoriete merk is van serieuze fietsers over de hele wereld. Bekijk ons uitgebreide assortiment en verhoog je fietservaring met kleding en accessoires die de lat hoger leggen. Kies voor Assos en ervaar fietsen op een geheel nieuw niveau.

Filter

Resultaat 1–12 van de 125 resultaten wordt getoond