Pedaleur Bikes winkels zijn geopend!

Terug naar Nieuws & blog

Pedaleur Bikes winkels zijn geopend!

Het is eindelijk zover! In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om onze Pedaleur Bikes locaties in Velp & Doetinchem in een compleet nieuw jasje te steken. Nu het moment daar is en de verbouwingen zijn afgerond, willen wij het resultaat graag met jullie delen!

Een compleet nieuw concept! 

Bij het inrichten van de winkels is er een compleet nieuw concept toegepast, waarbij alle Pedaleur Bikes winkels één en dezelfde uitstraling hebben gekregen. Daarnaast is er een heldere scheiding gemaakt tussen de twee afdelingen: sport (racefietsen, gravel bikes en mountainbikes) én urban mobility (hybride en elektrische fietsen). Dit betekent dat alle fietsen met bijbehorende kleding en accessoires niet zijn ingedeeld op merk, maar op categorie.

Voor het plaatsen van de producten zijn er geheel nieuwe deco-systemen en meubels geplaatst. Hierdoor krijgen de fietsen, kleding en accessoires het podium dat ze verdienen. Dit zorgt voor een mooi totaaloverzicht van het aanbod. Wel zo fijn!

Om ervoor te zorgen dat zowel het aanbod als de vormgeving van onze vestigingen actueel blijven, krijgen onze winkels maandelijks een make-over. Rein Baarsma, de eigenaar van Decoproject, vertelt: “Voor Pedaleur Bikes hebben wij een geheel nieuwe aanpak gehanteerd waarbij we niet eenmalig de vestigingen ombouwen, maar blijven samenwerken om de winkels continu te optimaliseren. Zo kunnen we niet alleen inspelen op de wensen en behoeften van de klanten en medewerkers, maar ook op de innovatieve ontwikkelingen die plaatsvinden in de tweewielerbranche.”

Deze maand staat de winkel in het thema van de Tour de France.

Natuurlijk zijn niet alleen de winkels, maar ook de werkplaatsen compleet opnieuw ingericht én uitgerust met het allernieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen onze fietstechnici nog efficiënter aan het werk. Uiteraard ben je ook voor onderhoud aan jouw fiets bij ons van harte welkom!  

Een gevarieerd aanbod!

We staan voor jou klaar met een uitgebreide collectie in fietsen, kleding en accessoires van de merken Specialized, Bianchi, Cannondale, Stromer en Santos, Cube, BMC en Brompton. Kom je snel een keer langs? Leuk! Bekijk hier onze openingstijden.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws & blog