De occasion van de maand oktober is… de Isaac Meson

Terug naar Nieuws & blog

De occasion van de maand oktober is… de Isaac Meson

Het is herfst! Maar dat betekent niet dat het tijd is om de fiets op te bergen naar zolder. Integendeel zelfs! Met een aantal mooie herfstdagen in het vooruitzicht kun je óók met de racefiets nog heerlijke fietskilometers maken. Ga eropuit! Doe mee aan een toertocht, een wedstrijd of fiets een prachtige route over de Veluwe. Waar je ook naartoe gaat en hoe ver de afstand ook is: de Isaac Meson maakt het fietsen van deze routes nóg leuker. Waarom?

De occasion van deze maand is namelijk gebouwd voor pure snelheid. Het zijn de aerodynamica en stijfheid van het frame die hét verschil maken bij de Isaac Meson. En dat betekent dat wanneer het op een fotofinish aankomt, je nét dat ene streepje voor hebt. Toch is de zithouding niet al te diep, waardoor deze racefiets een comfortabele houding heeft. Dit zorgt ervoor dat deze allrounder óók zeker geschikt is voor de lange afstanden.

Deze Meson is verkrijgbaar in de prachtige Olive-Grey kleur en heeft een cleane afwerking doordat alle kabels zijn verborgen in de cockpit. Met zijn opvallende kleur valt hij ook zeker op tussen al die prachtige herfstkleuren. Hadden we al gezegd dat deze fiets is voorzien van elektronisch schakelen? Met het Shimano Ultegra Di2 elektronische schakelsysteem werkt jouw fiets altijd. Nouja, het schakelen althans. En dat met één simpele druk op de knop. Of je nu naar het grote blad schakelt om in een onverwachte afdaling full speed te gaan of je lichtste kransje wil gebruiken op een steile beklimming. Het kan allemaal binnen een oogwenk!

Deze zo goed als nieuwe Isaac Meson is verkrijgbaar voor € 3999,- en beschikbaar in maat 55 cm. Welke fietstocht ga jij rijden met deze Isaac?

Wil je meer weten over de Isaac Meson? Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor een proefrit.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws & blog