Primeur: vanaf nu zijn de fantastische handgespaakte carbonwielen van Leezer verkrijgbaar bij Pedaleur Bikes!

Terug naar Nieuws & blog

Primeur: vanaf nu zijn de fantastische handgespaakte carbonwielen van Leezer verkrijgbaar bij Pedaleur Bikes!

Ruim 13 jaar was Tom Leezer actief op het állerhoogste niveau. Van klassiekers tot grote rondes en zélfs kampioenschappen. Vele landen gezien, vele bergen beklommen, vele afdalingen gemaakt. Demarreren, afzakken, in het stuur hangen, onderlangs gaan… Allemaal bekende termen. Termen waarvan hij niet alleen de betekenis weet, maar die hij tijdens het koersen ook tot in de puntjes beheerst en toepast. Eind 2020 nam Tom afscheid van zijn allergrootste liefde: WIELRENNEN. Na vier deelnames aan de Tour de France is het mooi geweest. Hij ging met ‘wielerpensioen’.

Maar minder op de fiets is één, minder actief in de wielersport is twee. Wegen kruisen elkaar. ‘Wanneer je jezelf oriënteert op de toekomst, creëer je ook ontmoetingen. Je leert nieuwe mensen kennen. Mensen die eenzelfde of soortgelijke passie delen en waarmee direct een klik ontstaat. Niet wetende waartoe het leidt, weet je dat er iets moois in de lucht hangt’, aldus Tom over zijn ontmoeting met Frank Arendsen. De één gepassioneerd fietser, de ander met een passie voor mobiliteit. Bloed kruipt waar het niet gaan kan. Begin 2021 besloten de twee samen op avontuur te gaan. De basis voor een nieuw bikegear merk werd gelegd: LEEZER it is! Een onafhankelijk merk, een merk waarin kennis en praktijkervaring samenkomt.

Het eerste resultaat?

Prachtige handgespaakte carbon wielen die vanaf nu bij ons verkrijgbaar zijn! De wielen van LEEZER zijn ontworpen voor de racefiets en mountainbike. Of je nu het allerliefste de fiets opstapt voor een toertocht in de bergen, een training op de weg of een uitdagende mountainbike trail, voor iedere fietsliefhebber is er een geschikte wielset verkrijgbaar. Het allerfijnste? Door een optimale mix tussen gewicht, stijfheid en aerodynamica heb jij op elk moment de volledige controle over jouw fiets.

Word jij onderdeel van de ploeg? Dan kies je niet alleen voor duurzame en kwalitatief goede producten, maar staan ook de mechanieker en Tom Leezer voor jou klaar. Zij helpen jou bij het maken van de juiste keuzes én geven jou graag de beste tips voor op en naast de fiets. Hoe leuk is dat?!

Je vindt de wielen in onze webshop. Wil jij de wielen liever eerst zelf ervaren? Dat kan! Kom langs en maak een proefrit.

P.S. Heb jij altijd al willen weten hoe wielen gespaakt worden? Onze eigen ‘wielbouwer’ Zoran is op vrijdag 17 september in Doetinchem en zaterdag 18 september in Velp aanwezig om zijn specialisme aan jou te tonen. Kom het met eigen ogen bewonderen en stel hem gerust jouw prangende vraag!

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws & blog