Verbouwingsupdate Doetinchem én Velp #3

Terug naar Nieuws & blog

Verbouwingsupdate Doetinchem én Velp #3

Slopen, stofhappen en opbouwen. Er wordt hard gewerkt! Niet alleen in Doetinchem, maar ook in Velp. Hoog tijd voor een korte update én een sneak peak!

Vestiging Doetinchem

Op de bovenverdieping in Doetinchem ligt inmiddels de nieuwe vloer én is Decoproject begonnen met het indelen van de showroom. Zo zijn de eerste stellingen en podia opgebouwd en krijgt deze verdieping langzamerhand vorm. 

Ondertussen wordt ook de begane grond grondig aangepakt . Alle muren zijn voorzien van een fris kleurtje en de airco units zijn geïnstalleerd. De komende week wordt ook hier de oude vloer ingeruild voor de nieuwe, waarna ook hier begonnen kan worden aan het opbouwen van de showroom. Daarnaast is de werkplaats compleet nieuw ingericht en uitgerust met het allernieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen onze fietstechnici nog efficiënter aan de slag.

Vestiging Velp

Ook in Velp is inmiddels de verbouwing gestart. Terwijl de benedenverdieping er nog steeds hetzelfde uitziet, wordt er veel werk verzet op de bovenverdieping. Zo wordt het pand beter geïsoleerd én worden er veel muren gesloopt. Dit zorgt ervoor dat de winkel wordt uitgebreid met maar liefst 250 m2.

Nieuwsgierig?

Wij ook! Uiteraard houden wij jullie op de hoogte, maar voor nu… Stay tuned!

De eerste update gemist? Bekijk hier verbouwingsupdate #2!

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws & blog