Stromer on tour – test een speed-pedelec

Er zijn natuurlijk talloze redenen te bedenken om de fiets te verkiezen boven de auto: het is goed voor je gezondheid, het bespaart (benzine)geld én het is uiteraard beter voor het milieu. Maar wist je dat je met een Stromer nog meer voordelen ervaart? Met veel minder inspanning kun je veel meer kilometers maken en zelfs afstanden tot wel 40 km gemakkelijk overbruggen. Stap uit je comfortzone en ervaar zélf hoe krachtig en snel deze fiets is. Maak een testrit tijdens Stromer on Tour en laat je verrassen door de indrukwekkende prestaties van de Stromer.

Stromer on Tour!

12 & 13 april | Pedaleur Bikes Velp
19 & 20 april | Pedaleur Bikes Doetinchem


Tijdens dit event krijg je niet alleen de kans om ons fantastische assortiment speed-pedelecs van Stromer te ontdekken, maar ook om zélf het comfort en plezier van deze snelle e-bikes te ervaren tijdens een testrit.

Alle actuele modellen zijn beschikbaar voor een proefrit. Nieuwsgierig naar alle modellen en de verschillen? Lees dan hier alvast iets meer over de types. Natuurlijk staan onze adviseurs voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van het allerbeste advies. Aanmelden is niet nodig, dus voel je vrij om gewoon binnen te wandelen. Zien we je dan?

Ontdek de kracht van Stromer bij Pedaleur Bikes!

Het Zwitserse Stromer staat niet voor niets aan de top als marktleider op het gebied van speed-pedelecs. Met een sterke focus op innovatie, kwaliteit en design heeft Stromer een reputatie opgebouwd die moeilijk te evenaren is. Bij Pedaleur Bikes zijn we trots om Stromer speed-pedelecs aan te bieden, die niet alleen uitblinken in prestaties, maar ook in stijl. Met hun opvallende en gestroomlijnde ontwerp vallen deze snelle e-bikes direct op in het straatbeeld. Het stevige frame, geïntegreerde accu en brede banden zorgen niet alleen voor een uitstekende wegligging, maar ook voor maximale veiligheid tijdens jouw rit. Met krachtige remmen en een geavanceerd ABS-systeem kun je elke weg met vertrouwen trotseren. Bovendien bieden deze speed-pedelecs met hun indrukwekkende topsnelheid en grote batterijcapaciteit een unieke rijervaring die je nergens anders zult vinden.

We staan voor je klaar met een uitgebreid assortiment van Stromer. En wist je dat je zelfs jouw Stromer kunt configureren en samenstellen naar jouw wens? Ontdek de mogelijkheden

Afgelopen jaar zijn wij een Stromer Pilot gestart met 10 enthousiaste deelnemers. 3 maanden lang hebben zij als testpiloten ervaren hoe het is om hun woon-werkkilometers per speed-pedelec af te leggen. Lees meer over hun ervaringen.

Onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van de juiste opties en accessoires om jouw fietservaring helemaal op maat te maken. Kom langs en ontdek de mogelijkheden!