De occasion van de maand september is… de Specialized S-Works Turbo Creo SL 2020

Terug naar Nieuws & blog

De occasion van de maand september is… de Specialized S-Works Turbo Creo SL 2020

We hebben er allemaal wel eens van gedroomd: een sprintetappe winnen zoals Fabio Jakobsen dat gisteren deed in de straten van Santa Cruz De Bezana. Het juiste wiel kiezen, de sprint aangaan om vervolgens als allereerste over de streep te komen. Oké, je zult met deze Specialized S-Works Turbo Creo SL niet écht een koers winnen, maar met deze e-racer komt die droom van een sprintoverwinning wel heel dichtbij.

De occasion van deze maand is dus een écht snelheidsmonster. Maar als je dacht dat het fietsen vanzelf gaat: think twice! Terwijl de SL 1.1. motor ondersteuning biedt tot een maximale snelheid van 25 km/uur, moet je toch echt blijven trappen om op snelheid te komen. Dat wordt gegarandeerd zweten! Het bedienen van de motor gaat eenvoudig met het knopje op het frame. Ook stel je hier de gewenste ondersteuning makkelijk in. Met de interne accu kun je afstanden tot zeker 130km afleggen. Een extra toevoeging aan deze fiets is de range-extender. Hiermee komt er een extra 65km bereik bij. Daardoor hoef je niet bang te zijn om tijdens jouw fietstocht te stranden met een lege batterij. Wel zo fijn!

Zo goed als nieuw!

Deze S-Works Turbo Creo SL uit modeljaar 2020 is amper een jaar oud én ziet er zo goed als nieuw uit. Sterker nog, als deze fiets nieuw in de winkel zou staan zou je het ook geloven. In de prachtige Gloss Supernova Chameleon kleur is deze e-racer beschikbaar in maat XL. Groen of paars? Dat is maar net hoe het licht valt. Maar één ding is zeker: onopvallend als een kameleon is deze fiets zeker niet. Integendeel zelfs!

De Creo SL is volledig gemaakt van carbon. Hierdoor is de fiets erg licht & soepel om nóg sneller te kunnen fietsen. Niet voor niets is het motto van deze fiets: It’s you, only faster! Natuurlijk kunnen de hydraulische schijfremmen én het elektronische schakelsysteem op dit luxepaardje niet ontbreken. Zo is deze fiets afgemonteerd met de Shimano Dura Ace Di2 groep. Met een XTR achterderailleur en een cassette 11 speed (11-42t) heb je op het gladde asfalt, in de afdaling én op een steile klim het juiste verzet. 

Zie jij jezelf al sprinten op deze Specialized S-Works Turbo Creo SL? Deze occasion is verkrijgbaar voor een prijs van € 9500,- Nieuwsgierig? Maak een afspraak voor een proefrit of kijk even verder op onze website.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws & blog