Wielerhuis de Pedaleur in Doetinchem is specialist op het gebied van sportieve fietsen. Al sinds 1989 hebben we het allermooiste en allerbeste op race- mountainbike-, hybride- en trekking gebied in huis, ook zijn we specialist in E-mobiliteit; van Speedbike tot E-bike, u vindt het bij ons in de winkel. We onderscheiden ons vooral door een zeer ruime showroom van 2000 m², onze passie voor het fietsen, onze professionele werkplaats, onze webshop en onze zeer persoonlijke aanpak.

Als specialist vinden we dat we u uitgebreid moeten informeren en daar nemen we dan ook ruim de tijd voor. Uiteindelijk willen we dat u uw kilometers met de juiste fiets gaat maken. Een ander belangrijk onderscheidend vermogen vindt u op onze kledingafdeling. U treft daar een zeer ruime collectie aan met een speciale afdeling voor vrouwen. 

Op deze webshop kunt u al onze artikelen vinden, maar natuurlijk ontmoeten we u het allerliefst in onze showroom. Daar ziet u pas echt wie we zijn en waar we voor staan. Alvast hartelijk welkom bij Wielerhuis de Pedaleur in Doetinchem.

Neem een kijkje in onze winkel

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.