Verzendkosten Paketten

Naar

BedragKosten
Nederland / BelgiëTot € 50,-
Vanaf € 50,-
€ 5.95
Gratis
DuitslandTot € 50,-
Vanaf € 50,-
€ 7.50
Gratis
Andere EU landenVanaf €0.00,-€ 12.50

Verzendkosten Fietsen

Loop- en kinderfietsen tot en met 16" kunnen als pakket verzonden worden, hierbij gelden de tarieven in bovenstaande tabel. Fietsen vanaf 18" worden via een gespecialiseerde bezorgdienst voor fietsen geleverd, deze tarieven ziet u hieronder:

Naar

BedragKosten
Nederland / BelgiëTot € 200,-
Vanaf € 200,-
€ 27.50
Gratis
Andere EU landenVanaf €0.00,-€ 37.50

Leverdag pakketten

Besteldag

TijdstipBezorgdag
Vóór
MaandagWoendag
Dinsdag17:00uWoendag
Woensdag17:00uDonderdag
Donderdag17:00uVrijdag
Vrijdag17:00uZaterdag
Zaterdag16:30Dinsdag
ZondagWoensdag

* Bovenstaande levertermijnen zijn indicaties gegeven door PostNL die gelden voor Nederland en België, de levertermijn voor zendingen naar andere landen binnen de EU vindt u hier. Dinsdag tot en met zaterdag besteld en betaald vóór het aangegeven tijdstip, dan overhandigen wij uw pakket dezelfde dag nog aan de pakketdienst. 

Leverdag | Fiets

Om ervoor te zorgen dat u lange tijd probleemloos van uw fiets kunt genieten kijken we alle fietsen volledig van onder tot boven na. Hierdoor zijn we afhankelijk van de planning in onze werkplaats waardoor de fiets pas 3 tot 4 werkdagen na het plaatsen van de bestelling verzonden wordt.

PostNL | Pakketten:

Wij versturen al onze pakketten met een Track&Trace code zodat u uw bestelling op de voet kunt volgen. Deze code vindt u in de mail die u ontvangt op het moment dat uw zending is aangemeld bij de PostNL. Daarnaast verzenden wij standaard alle pakketten met de optie "handtekening voor ontvangst", dit doen we om te voorkomen dat uw bestelling bij de deur wordt achtergelaten wanneer u niet thuis bent. Als u niet thuis bent op het moment van een bezorgpoging, biedt PostNL het pakket standaard bij uw buren aan. U krijgt hiervan altijd een melding en kunt u terugzien via uw Track&Trace code. Mocht u niet willen dat het pakket bij de buren afgeleverd wordt, kunt u bij de bezorgopties in het bestelproces kiezen voor "bij niet thuis, niet bij buren bezorgen". In dat geval krijgt u een berichtgeving waarop u een andere bezorgdatum kunt kiezen. Doet u niets, dan probeert PostNL het de eerstvolgende werkdag (ma-za) opnieuw. Bent u bij de 2de afleverpoging ook niet thuis wordt het pakket afgeleverd bij de dichtstbijzijnde PostNL afhaallocatie. Hier krijgt u bericht van en u heeft 2 weken tijd om het pakket op te halen, na deze periode wordt het retour naar ons gestuurd.

Retouren

Bij uw zending versturen wij een retourformulier. Indien een ontvangen product niet naar wens is kunt u op dit formulier aangeven of u een ander product wenst te ontvangen of dat u een credit wilt op uw bestelling. Indien u gekozen heeft voor een creditering vergoeden wij kostenloos alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten die door Wielerhuis de Pedaleur in rekening gebracht zijn voor het geretourneerde product, binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping meldt. Retourkosten zijn ten alle tijden voor eigen rekening.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.