Wij zijn Van Raam dealer!

Wij zijn Van Raam dealer!


Even snel de fiets pakken voor een boodschap of een ontspannen fietstocht is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dat kon anders, dacht Van Raam. Sterker nog: dat móest anders. En zo is het idee ontstaan van aangepaste fietsen die het mogelijk maken dat óók mensen met een beperking kunnen genieten van een fijne fietstocht. Van Raam is er namelijk van overtuigd dat wanneer mensen langer mobiel en zelfstandig zijn, ze gelukkiger zijn. En deze gedachte sluit naadloos aan op onze missie: creating happiness!


Modellen

Ben jij je aan het oriënteren op een nieuwe fiets? Of je nu kiest voor een driewielfiets, een duofiets of een lage instapfiets: de Van Raam fietsen worden op aanvraag gemaakt. Daardoor is elke fiets uniek én volledig aanpasbaar naar jouw wensen. Blauw? Of toch liever rood? Een fiets met of zonder trapondersteuning? De keuze is volledig aan jou!

Easy Rider – driewielfiets
De Easy Rider driewielfiets is een zitdriewielfiets die beschikbaar is in verschillende maten. Voor kinderen én volwassenen. Door het unieke frame en de lage instap, kun je erg comfortabel fietsen.
Fun2Go – Duofiets
De Fun2Go is een duofiets, een driewieltandem waarbij de gebruikers naast elkaar zitten. Een persoon stuurt, beiden kunnen trappen. De twee personen hebben beide goed zicht en kunnen goed met elkaar communiceren door de zitposities naast elkaar.
Balance – lage instapfiets
De Balance is een comfortabele fiets met lage instap.
Hiermee kun je op elk moment beide voeten op de grond plaatsen, zonder van het zadel af te gaan.

Heeft jouw Van Raam fiets onderhoud nodig?

Een goed onderhouden fiets zorgt voor veel fietsplezier! Daarom is tijdig onderhoud van belang. Voorkom pech onderweg en plan op tijd een servicebeurt in. Onze fietsspecialisten hebben alle kennis in huis om jouw fiets te onderhouden. Zodat jij weer veilig de weg op kunt.

Ben je niet in de gelegenheid om de fiets weg te brengen voor een onderhoudsbeurt? Geen probleem! Met onze haal- en brengservice komen we de fiets bij jou ophalen en/of terugbrengen op een tijdstip dat het jou uitkomt.