VACATURE: VERKOOPADVISEUR (FULLTIME/PARTTIME)

VACATURE: VERKOOPADVISEUR DOETINCHEM

Voor onze Pedaleur Bikes vestiging in Doetinchem zijn wij op zoek naar een sportieve createur van onbezorgd fietsgeluk voor het verkopen van onze fantastische range aan mountainbikes, racefietsen en gravelbikes!

Verkoopadviseur, commercieel medewerker of relatiebeheerder. Er zijn genoeg functietitels te bedenken, maar jouw belangrijkste taak is het adviseren, luisteren én meedenken met onze klanten. Samen met de andere verkoopadviseurs til jij onze service naar een hoger niveau door jouw communicatieve vaardigheden, proactieve houding en oplossingsgericht denkvermogen.

Jij wordt enthousiast van …

Altijd en op de eerste plaats: creëren van fietsgeluk! Want dat is hetgeen waar wij ons samen met alle medewerkers op onze twee vestigingen iedere dag voor inzetten. Dit kun je uiteraard niet alleen bereiken, dus werken in teamverband is iets waar jij je prettig bij voelt. Samen met twee andere collega’s ben jij verantwoordelijk voor onze bovenverdieping: de sportieve tak van ons assortiment. Dit klinkt als muziek in jouw oren en je kunt niet wachten om deze toko te gaan ‘runnen’.

Verder gaat jouw verkoophart sneller kloppen wanneer jij klantwensen en -behoeften weet te vertalen naar commercieel gerichte oplossingen. Het topassortiment fietsen, fietsaccessoires en kleding, gecombineerd met jouw enthousiasme en expertise is een winnend recept om de klantverwachtingen te overtreffen!

Deze talenten en vaardigheden heb jij in je …

Of klanten onze vestiging nu bezoeken voor een werkplaatsafspraak, zich oriënteren voor een nieuwe elektrische fiets of binnen 5 minuten weer buiten staan met een nieuwe bidon, iedereen verdient onze aandacht. Mensen blij maken en verder helpen, dat is waar het bij ons om draait. Samenwerken is hierbij essentieel, maar ook zelfstandig functioneer jij uitstekend.

Al onze collega’s delen gezamenlijk een passie: fietsen! Of het nu een mountainbike is waarmee jij iedere vrije minuut de offroad paden opzoekt, of dat jij keer op keer jouw beste tijd probeert te verbeteren met een racefiets. Wij zijn ervan overtuigd dat jij de klant het beste kunt adviseren wanneer je de producten zelf ook ervaart. Zo testen onze medewerkers regelmatig een fiets om enerzijds de kennis van het product te vergroten en anderzijds – in samenwerking met marketing – mooie content te creëren voor onze website en social media kanalen.

Daarnaast zien we graag dat jij beschikt over:  

Relevante werkervaring, het liefst in een soortgelijke functie. Maar voornamelijk een leergierige instelling

Een grote passie voor fietsen; dit onderwerp verveelt jou nooit!

Goede communicatieve vaardigheden
Stressbestendig

Jij komt te werken…

Bij dé cycling experience centers in de Achterhoek en Velp.

Pedaleur Bikes is, met vestigingen in Doetinchem en Velp, specialist is op het gebied van sportieve fietsen. Met ruim 100 verschillende mountainbikes, racefietsen, sportieve fietsen en e-bikes, gecombineerd met premium fietskleding en -accessoires – die overigens ook via de webshop te bestellen zijn – kun je wel spreken van een ruim aanbod. Met onze collega’s werken we dagelijks aan het creëren van fietsgeluk. We werken hard, maar samen kunnen lachen is óók belangrijk! Alle medewerkers zijn trouwens ervaren fietsers, wellicht leuk om te weten. Geweldig om met elkaar de passie te delen én de klant te helpen op basis van de expertise en passie voor de sport.

Op dit moment bevinden wij ons in een transitie van traditioneel autobedrijf naar een totaalaanbieder van mobiliteit. Fietsen in allerlei soorten en maten spelen daar een belangrijke factor in. Een win-win situatie waarmee Volvo Harrie Arendsen de dienstverlening en het assortiment als mobiliteitspartner voor haar klanten kan uitbreiden en de Pedaleur haar doelgroep zal vergroten met de toevoeging van lease-opties.

Hier staat tegenover …

  • Een baan van dinsdag t/m zaterdag.
  • Een plekje in een gemotiveerd en gepassioneerd team.
  • Mogelijkheid om parttime te werken. (fulltime -38 uur- heeft de voorkeur)
  • Goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en kunde.
  • Vakantiedagen conform BOVAG cao.
  • Pensioenregeling volgens voorwaarden PMT.
  • Mogelijkheid tot het volgen van training of opleiding, wij vinden jouw ontwikkeling zeer belangrijk!
  • Korting op de aanschaf van een fiets en/of fietsaccessoire(s).

Kennismaken?

Dus: Ben je enthousiast? Leuk! Wij willen je graag leren kennen. Mail jouw motivatie inclusief CV en foto naar HR t.a.v. Anne Berndsen via a.berndsen@harriearendsen.nl. Ook voor vragen over deze vacature ben je bij Anne aan het juiste adres.