VACATURE: STOREMANAGER ARNHEM

Pedaleur Bikes Urban zoekt een storemanager!

Droom jij altijd al van het runnen van een eigen zaak, maar voelt die stap eigenlijk net te groot? Dan is dit je kans!

Pedaleur Bikes zoekt een storemanager voor de nieuw te openen Urban Store in het centrum van Arnhem. Vanuit een sfeervol, compact pand (95 vierkante meter om precies te zijn) presenteren én verkopen we een selecte collectie aan e-bikes, vouwfietsen, cargobikes en essentiële accessoires. Het is jouw doel om Urban Mobility onder de aandacht te brengen en het winkelend publiek van advies te voorzien, maar vooral om fietsgeluk te creëren! Je wordt volledig verantwoordelijk voor de verkoop van het assortiment, waarbij je tijdens de piekuren samenwerkt met één andere collega. Het is echt jouw toko en je vindt het niet erg om deze op gezette tijden alleen te runnen. Je bent bij ons in loondienst, dus je hebt niet de financiële risico’s of investeringen van een ondernemer, maar wel de eindverantwoording voor je eigen zaak.

Jij wordt enthousiast van …

… mensen verder helpen! Je bent gedreven om mensen blij te maken. Of het nu gaat om een bidon of een e-bike waar alles op en aan zit: alle klanten kunnen op jouw volledige aandacht, enthousiasme en expertise rekenen. Jij ziet de voordelen van de fiets als hedendaags vervoermiddel en weet dat fietsen écht geluk teweeg kan brengen! Zelf stap je namelijk ook graag op de fiets, want dat is wat al onze collega’s gemeen hebben: liefde voor (het) fietsen! Of je nu elke ochtend je speed pedelec pakt om naar je werk te gaan of het liefst met je mountainbike door de blubber duikt: je kunt de klanten het beste helpen wanneer je zelf weet wat belangrijk is. Kortom: jij kent het fietsgeluk als geen ander en bent tot in je tenen gemotiveerd om jouw toko niet spaak te laten lopen.

Jij komt te werken…

Bij dé mobiliteitspartner van de toekomst: Harrie Arendsen. Inmiddels bestaat onze tweewielertak uit Pedaleur Bikes locaties in Doetinchem en Velp en daar komt nu dus locatie nummer drie bij: een Urban Store midden in het centrum van Arnhem.

Op dit moment bevinden wij ons midden in een transitie van traditioneel autobedrijf naar een totaalaanbieder van mobiliteit. Fietsen in allerlei soorten en maten spelen daar een belangrijke rol in. Een win-win situatie waarmee Volvo Harrie Arendsen de dienstverlening en het assortiment als mobiliteitspartner voor haar klanten kan uitbreiden én Pedaleur Bikes haar doelgroep zal vergroten met de toevoeging van lease-opties.

Hier staat tegenover …

  • Een baan van woensdag t/m zondag.
  • Mogelijkheid om parttime te werken. (fulltime -38 uur- heeft de voorkeur; dan wordt het écht jouw toko).
  • Goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en kunde.
  • Vakantiedagen conform BOVAG cao.
  • Pensioenregeling volgens voorwaarden PMT.
  • Mogelijkheid tot het volgen van training of opleiding, wij vinden jouw ontwikkeling zeer belangrijk!
  • Korting op de aanschaf van een fiets en/of fietsaccessoire(s).

Kennismaken?

Dus: Ben je enthousiast? Leuk! Wij willen je graag leren kennen. Mail je CV en je motivatiebrief naar a.berndsen@harriearendsen.nl. Beschrijf in je motivatiebrief duidelijk welke ervaring je hebt in de (commerciële) tweewielerbranche. Wie weet spreken wij elkaar straks in één van onze prachtige Locaties!