Tour de Pedaleur!

De strijd om de gele trui is weer volop aan de gang! Bij Pedaleur vieren we dit met onze eigen Tour de Pedaleur.
Ontdek zomerse deals, leuke prijsvragen en geniet volop van fietsplezier. Doe je mee?

Doe mee aan onze Tour de Pedaleur prijsvraag!

Elke Tour-dag, behalve op de rustdag, meedoen aan onze prijsvraag. Meedoen is simpel: Volg ons op Instagram, reageer met jouw antwoord op de antwoordsticker in onze Stories en maak dagelijks kans op een CyclOn onderhoudsemmer t.w.v. €39,95! Let op: Prijzen kunnen alleen afgehaald worden in een van onze winkels.


Maak deze week kans op een Naos fietsbril t.w.v. €115,-

Is dat alles? Zeker niet! Elke week verloten we ook grotere prijzen. Deze week maak je kans op een Naos fietsbril t.w.v. €115,-. Doe je mee aan deze ronde? Zorg dan dat je je antwoord achterlaat voor zondag 14 juli, vóór 12.00 uur! Vul het formulier hieronder in of neem deel in een van onze winkels. Door mee te doen met deze prijsvraag, schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Let op: prijzen kunnen alleen afgehaald worden in een van onze winkels. En voor volgende week geldt: nieuwe ronde, nieuwe kansen!


Fiets met ons mee!

We willen graag samen met jou de Tour de Pedaleur afsluiten. Daarom organiseren wij op 20 juli a.s. een social ride voor zowel de racefiets als de e-bike. Of je nu een beginnend wielrenner bent, of gewoon zin hebt in een recreatieve fietstocht: iedereen is van harte welkom! Neem je fietsvrienden en/of vriendinnen mee en ontdek al het moois dat Gelderland te bieden heeft. We sluiten af in Doetinchem met een BBQ en kijken samen naar de finish van de 20ste etappe.