TALENTVOLLE VERKOOPADVISEURS EN MONTEURS GEZOCHT (FULLTIME/PARTTIME)

TALENTVOLLE VERKOOPADVISEURS EN MONTEURS GEZOCHT (FULLTIME/PARTTIME)

Heb jij ervaring als verkoopadviseur of als monteur in de fietsenbranche? En wil jij je liefde voor dit product graag delen met onze klanten? Dan kunnen wij wel eens een hele mooie baan voor jou hebben!

Wij zijn namelijk op zoek naar createurs van fietsgeluk! Elke dag weer zetten onze collega’s zich op één van onze drie locaties in voor het creëren van onbezorgd fietsgeluk voor onze klanten. Omdat de wielersport populairder is dan ooit en om onze teams te versterken, zijn we op zoek naar nieuw talent!

Jij wordt enthousiast van …

.. mensen verder helpen! Je bent gedreven om mensen blij te maken. Dat is namelijk wat we allemaal doen. De één doet dat in de werkplaats, de ander in de verkoop en weer een ander op het gebied van marketing. Samen vormen we het Pedaleur Bikes team! Jij ziet de voordelen van de fiets als hedendaags vervoermiddel en weet dat fietsen écht geluk teweeg kan brengen! Zelf stap je namelijk ook graag op de fiets, want dat is wat al onze collega’s gemeen hebben: liefde voor (het) fietsen! Of je nu elke ochtend je speed pedelec pakt om naar je werk te gaan of het liefst met je mountainbike door de blubber duikt: je kunt de klanten het beste helpen wanneer je zelf weet wat belangrijk is.

Deze talenten en vaardigheden heb jij in je …

Onze teams zijn lekker divers. Zowel in leeftijd, geslacht als in ervaring. Momenteel zijn we niet op zoek naar enthousiastelingen die graag het vak willen leren, maar juist naar nieuwe collega’s die hun eerder opgedane ervaring in de branche bij ons willen inzetten. Jij hebt dus enige ervaring met de verkoop van fietsen (sportief of mobility) of het monteren ervan.

Daarnaast ben jij flexibel. We zijn samen Team Pedaleur Bikes en we vinden het belangrijk om elkaar verder te helpen. Het kan dus zijn dat jij af en toe even bij moet springen op een andere locatie. Uiteraard doen we alles in overleg!

Mensen blij maken en verder helpen, dat is waar het bij ons om draait. Samenwerken is hierbij essentieel, maar ook zelfstandig functioneer jij uitstekend. Het draait allemaal om balans!

Jij komt te werken…

Bij het gezellige team van Pedaleur Bikes! Pedaleur Bikes maakt onderdeel uit van MOOVZ: dé mobiliteitspartner van de toekomst. MOOVZ bestaat uit 3 takken: fietsen (Pedaleur Bikes), auto’s (Harrie Arendsen) en bestelwagens.

Pedaleur Bikes is dé specialist op het gebied van fietsmobiliteit. Met een ruim assortiment aan hoogwaardige fietsen en accessoires is Pedaleur Bikes niet meer weg te denken uit de regio. Het aanbod varieert van mountainbikes en racefietsen, tot vouwfietsen, e-bikes en speed pedelecs. En ook voor bijbehorende fietskleding en -accessoires ben je bij Pedaleur Bikes aan het juiste adres. Naast de fysieke winkels is ons gehele assortiment ook te bestellen via www.pedaleur.nl.

Inmiddels bestaat Pedaleur Bikes uit locaties in Doetinchem, Velp en Arnhem. Van welk team jij onderdeel uit gaat maken, is afhankelijk van de bezetting en bespreken we graag samen met jou. Momenteel bestaat Pedaleur Bikes uit ruim 25 collega’s en MOOVZ uit maarliefst 180! Zo heb je het fijne, knusse van een klein team, maar ook de voordelen die komen kijken bij een grotere organisatie. Win-win dus!

Hier staat tegenover …

  • Een fulltime- of parttimebaan, waarbij onze werkdagen van dinsdag t/m zaterdag zijn
  • Mogelijkheid tot het volgen van training of opleiding, wij vinden jouw ontwikkeling zeer belangrijk!
  • Goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en kunde
  • Vakantiedagen conform BOVAG CAO
  • Pensioenregeling volgens voorwaarden PMT
  • Korting op de aanschaf van een fiets en/of fietsaccessoires

Kennismaken?

Ben jij enthousiast over deze vacature? En ben jij die ervaren monteur of verkoopadviseur die we zoeken? Solliciteer dan snel! Vertel ons in je motivatiebrief meer over je affiniteit met fietsen. Ook horen we graag voor welke locatie(s) je solliciteert en of je hier flexibel in bent.

Klik op de sollicitatiebutton en laat jouw CV en motivatiebrief achter t.a.v. Anne Berndsen. Ook voor vragen kun je bij Anne terecht.