Stromer speed pedelecs

Veel mensen vinden het heerlijk om naar het werk te fietsen. Toch wordt al snel uit gemak de auto gepakt, wanneer de afstand te lang wordt. En dat is helemaal niet nodig! Met een Stromer fiets je – in vergelijking met een hybride fiets – met minder moeite, veel meer kilometers én is zelfs een afstand van 40 km eenvoudig te overbruggen.

Pedaleur Bikes is dé Stromer dealer in de regio:

Stromer staat bekend om het ontwikkelen van krachtige speed pedelecs met geïntegreerd design, volledige connectiviteit en uitstekende rijeigenschappen. Mede door de duurzame missie van Stromer past dit merk perfect bij Pedaleur Bikes.

De Stromer serie bestaat uit vier ST modellen. Waarbij de ST1 het instapmodel is en de ST5 het paradepaardje. Elk model is aan te passen naar jouw wensen. Wil je weten welke speed pedelec het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op! Samen kijken we naar de mogelijkheden én kun jij deze prachtige fiets zelf ervaren tijdens een proefrit.

  • st1
  • st1

ST1

De Stromer ST1 is het instapmodel van deze serie. Al zou je dat niet zeggen, want deze speed pedelec heeft namelijk de meest comfortabele zithouding van de gehele serie. Met een actieradius tot 180 km is deze fiets geschikt voor allround gebruik. Door het OMNI Interface display is connectiviteit mogelijk via bluetooth. Handig! Zo hoef je namelijk nooit meer op zoek naar jouw fietsensleutel. Deze ST1 is een volwaardige en ongeëvenaarde speed pedelec in zijn prijssegment.

Verkrijgbaar in het Dark-Grey en Deep Red. 

ST2

Ben je op zoek naar een speed pedelec die niet alleen snel, maar ook nog eens makkelijk te onderhouden is? Dan kom je al snel uit bij de Stromer ST2. Dit is namelijk de enige speed pedelec die voorzien is van een riemaandrijving.

Daarnaast is de Stromer ST2 volledig aanpasbaar naar jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een aangepaste zithouding of een verende zadelpen.

De ST2 heeft een krachtige motor en een actieradius tot 180 km. Met een handig display is de ondersteuning te bedienen. Daarnaast is dit model wel voorzien van gps.

De ST2 is verkrijgbaar in het Royal Blue, Grey én Ivory Cream (special edition)

  • stromer st2
  • stromer st2
  • stromer st2v
  • stromer st3
  • stromer st3
  • stromer st3

ST3

 De Stromer ST3 is gemaakt voor de lange afstanden. Deze speed pedelec heeft nog meer power dan de vorige twee modellen. En die kracht voel je direct bij het wegfietsen. De standaard actieradius van dit model is 180 km. Met een sportieve zit neem je direct een actieve houding aan op de fiets én met fietsbanden voorzien van nog meer grip, zit jij nog veiliger op de fiets.

De ST3 is verkrijgbaar in de kleuren Cool White, black én San Marino Blue (special edition)

ST5

De ST5 is het luxepaardje van de collectie. Dit model is volledig geïntegreerd. Hierdoor zijn niet alleen alle kabels strak weggewerkt, maar is deze fiets ook voorzien van de krachtigste accu met een actieradius tot 180 km. De motor in deze speed pedelec is net iets krachtiger dan de ST3 en heeft op de display een extra speed optie. Hiermee kun je in een nóg korte tijd aan de hoge snelheid komen. Ook is dit het enige model dat elektronisch schakelt. Kies je voor de allernieuwste ST5? Dan is jouw fiets ook nog eens voorzien van ABS.

De Stromer ST5 is verkrijgbaar in de prachtige Graphite kleur.

  • stromer ST5
  • Stromer st5

Ook voor onderhoud aan jouw Stromer ben je bij Pedaleur Bikes aan het juiste adres!