Specialized Fietshelmen afgeprijsd

Helaas gebeuren er steeds vaker ongelukken waarbij fietsslachtoffers ernstig hersenletsel oplopen. Het dragen van een fietshelm kan, bij jong én oud, hét verschil maken tussen een beetje hoofdpijn en blijvende hersenschade. Ga veilig op pad en draag een helm. Heb je nog geen passende helm gevonden? Geen probleem! De Specialized Evade én Prevail fietshelmen zijn namelijk afgeprijsd van € 330,- voor € 231,-.Wacht niet te lang, want ook bij deze actie geldt: op=op!

Niet gevonden wat je zocht? Jammer! Maar niet getreurd, we hebben nog veel meer fietshelmen op voorraad. Bekijk hier alle fietshelmen van merken zoals: Cube, Specialized, Poc en Endura.

Een fietshelm kopen
Er zijn verschillende soorten fietshelmen. Dat het uitzoeken van de juiste helm daarbij niet eenvoudig kan zijn, begrijpen we als geen ander. Hoewel elke helm veilig is, zijn er natuurlijk grote verschillen zichtbaar in prijs. Dit komt door bijvoorbeeld het verschil in gewicht, draagcomfort, ventilatie of de afwerking van de helm. Bij het maken van een afweging, zou je dus kunnen nagaan of je maar een keer per maand, of dagelijks op de fiets stapt.

Welke maat fietshelm?
De maat van jouw fietshelm kun je eenvoudig zelf opmeten. Dit doe je door de omtrek van je hoofd te meten. Zet het meetlint twee/drie centimeter boven je oren. Het getal wat hier uitkomt in centimeters, bepaald jouw helmmaat. Zit jouw maat precies tussen twee maten in? Kies dan de grotere maat. Zo kun je er in de winter eventueel nog een muts onder dragen.
Twijfel je, of heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! We helpen je graag verder.