Private Shopping afspraak plannen

Hoe het werkt
Yes! We mogen jou weer zonder afspraak verwelkomen in onze showroom in Doetinchem. En daar zijn we erg blij mee! Ondanks dat we ondertussen midden in een verbouwing zitten proberen wij je zo goed mogelijk verder te helpen!

Natuurlijk kun je nog steeds een afspraak plannen. Vul het formulier hiernaast in. Na jouw aanmelding neemt één van onze verkoopadviseurs contact met je op om een afspraak te plannen. Aan deze service zijn geen extra kosten verbonden en we hanteren geen minimaal bestedingsbedrag.

RIVM richtlijnen
We staan te springen om jou weer verder te mogen helpen in onze showroom in Doetinchem. De gezondheid en veiligheid van jou en onze mensen staat centraal en altijd op nummer 1.  Daarom hanteren we de RIVM richtlijnen en volgende maatregelen:
– We houden 1.5 meter afstand;
– We dragen in onze showrooms een mondkapje;
– We desinfecteren regelmatig onze handen;
– We reinigen & desinfecteren onze showroom;
– We vragen je met (contactloze) pin te betalen;

Onze werkplaatsen zijn volgens de reguliere openingstijden geopend. Onze showroom in Velp is tot begin mei gesloten. Het is dan ook niet mogelijk om een winkelafspraak te plannen voor locatie Velp.

Aanmelden
Ben je enthousiast? Leuk, wij ook! Plan je afspraak via het formulier. De voorkeursdatum die jij in het formulier selecteert, is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Een verkoopadviseur neemt contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Let op: op maandag en zondag zijn wij gesloten en is het op deze dagen niet mogelijk om een afspraak te plannen. Door de enorme drukte is het niet mogelijk om een afspraak voor dezelfde dag te plannen.

Tot snel!