Pedaleur Bikes Zekerheidspakket

Koop jij voor 31 mei een e-bike uit onze voorraad in een van onze winkels? Dan ontvang je gratis het Pedaleur Bikes Zekerheidspakket t.w.v. €499,-
Profiteer van:

5 jaar fabrieksgarantie
We begrijpen hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op je elektrische fiets, daarom verlengen we de fabrieksgarantie tot 5 jaar. Deze garantie is ook geldig op bijvoorbeeld de accu, motor en display. Zo kun jij jarenlang genieten van de beste fietservaring, zonder je druk te maken over onverwachte kosten.

14 dagen omruilgarantie
Ben je niet helemaal tevreden met je aankoop? Vervelend! Maar maak je geen zorgen, bij ons staat jouw tevredenheid bovenaan en daarom kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij met een grote glimlach op je gezicht de deur uit fietst!

3 onderhoudsbeurten
Regelmatig onderhoud aan jouw fiets is van essentieel belang om zo lang mogelijk te genieten van jouw tweewieler. Daarom ontvang je de eerste 3 onderhoudsbeurten gratis. Onze technici kennen jouw fiets tot in detail en helpen graag om ‘m in topconditie te houden.

Vervangend vervoer
Als jouw fiets bij ons in onderhoud is, hoef je niet stil te zitten. Met ons vervangend vervoer kun je gewoon blijven fietsen en je dagelijkse bezigheden voortzetten!

Direct rijden
Je kunt jouw nieuwe e-bike meteen mee huiswaarts nemen, zodat jij gelijk kunt genieten van een onvergetelijke rit!

Heerlijke koffie bij ieder bezoek!


Interesse? Leuk!