• Aanbieding!
SCHWALBE 27,5x2.10 Thunder Burt Evolution LiteSkin

SCHWALBE 27,5x2.10 Thunder Burt Evolution LiteSkin

54sw584tbevopz
€ 49,95 € 57,90 -€ 7,95
Inclusief belasting

Het doel was om het beste van de Racing Ralph en Furious Fred in één band te verenigen. De Thunder Burt staat met grio heel dicht bij de Racing Ralph, qua rolweerstand wint hij het van de Furious Fred. De kleine, vlakke nopjes in het centrum van de band zorgen voor een lage rolweerstand. De buitenste noppen zorgen voor grip en controle in de bochten. 

Maat
Kleur

Omschrijving

 


- Afmetingen: ETRTO 54-559 (26 x 2.10 Inch)
- Rubbermengsel: PaceStar
- Uitvoering: Tubeless Ready
- Skin: Lite
- Gewicht: 395 gram
- Bandenspanning: 2 tot 4 Bar (30-55 psi)
- EPI: 127Tubeless Ready
Geen binnenband nodig. Dat kan met Schwalbe Tubeless Ready-banden. De banden zorgen voor drie keer voordeel - bij gewicht, lekbescherming en rolweerstand. Natuurlijk ook de gebruiken met een normale binnenband

Pace Star
Onze beste en meest hoogwaardige rubbermengsels. Drievoudige compounds. Perfect afgestemd op het gebruik. PaceStar is een extreem snel XC compound met een lichtrollende basis, snel centrum en schouders met grip.


 


Aanvullende informatie:


"Bliksemsnel met de Thuder Burt"
De Thunder Burt houdt van een droog parcours, weegt minder dan de Racing Ralph en rolt nog lichter dan de Furious Fred, tot op heden de lichtst rollende mountainbike band in de Schwalbe collectie. Met Thunder Burt completeert Schwalbe haar XC-bandenprogramma voor droge parcoursen. De band sluit het gat tussen de ongeveer 300 gram lichte Furious Fred en de bijna 500 gram wegende Racing Ralph. Met krap 400 gram is de Thunder Burt ook qua gewicht in het midden gepositioneerd. “De rolweerstand van de Thunder Burt is echter nog lager dan die van de Furious Fred”, benadrukt Schwalbe marketingmanager Carsten Zahn. “We bevelen de Thunder Burt aan voor snelle droge paden of optioneel als achterband.”

Met het profielontwerp sloegen de Schwalbe technici nieuwe wegen in. Ze plaatsten buitengewoon veel kleine en vlakke noppen in het centrum van het loopvlak. Op deze noppen rolt de Thunder Burt bijzonder licht, zonder in de ondergrond te zakken. Voor grip en controle zorgen de sterkere buitennoppen.


 

Productdetails

4026495718844

Reviews

No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.