Cannondale Mavaro E-bikes

CANNONDALE MAVARO NEO E-BIKES
direct uit voorraad leverbaar en nu met hoge kortingen!

Gun jezelf een duwtje in de rug. Of je nu de stad doorkruist of dagelijks woon-werkverkeer fietst: de Cannondale Mavaro Neo is geen gewone e-bike. Het is jouw partner-in-crime die elke rit transformeert van een verplichting naar een avontuur. Welk model of type je ook kiest: comfort en plezier gaan hand in hand, terwijl snelheid en stijl elkaar ontmoeten op elke straathoek. Dit is de ultieme manier om jezelf te verplaatsen. Dus stap op, zet je schrap en geniet van de rit! Liever eerst een proefrit rijden? Dat kan natuurlijk ook! Zien we je snel? Bekijk hier onze openingstijden.

Aandrijving: Ketting
Motor: Bosch Active Line Plus
Accu: 500Wh
Display: Smart

€ 3199,-
Nu voor € 2199,-

Aandrijving: Ketting
Motor: Bosch Active Line Plus
Accu: 625Wh
Display: klein

€ 3799,-
Nu voor € 2699,-

Aandrijving: Riem
Motor: Bosch Performance Line
Accu: 750Wh
Display: Kiox 300 display

€ 4999,-
Nu voor € 3499,-

Aandrijving: Riem
Motor: Bosch Performance Line
Accu: 625Wh
Display: Smart / Display

€ 4499,-
Nu voor € 3699,-

Cannondale Mavaro Neo 5

Uit voorraad leverbaar!

De Neo 5 is misschien het goedkoopste én nieuwste in het rijtje. Maar vergis je niet! Deze e-bike wordt aangedreven door de nieuwe Bosch Active Line motor. Voeg daar een 500 Wh accu aan toe én je hebt de perfecte mix voor een soepele én premium rijervaring. En maak je geen zorgen over het bereik, want met een bereik tot 110 kilometer kun je overal komen waar je maar wilt.

Cannondale Mavaro Neo 5+

Uit voorraad leverbaar!

Deze Neo 5+ is de perfecte combinatie van een functioneel modern uiterlijk, stijlvolle integratie en de krachtigste Bosch-aandrijfsystemen. Met moeiteloze acceleratie, overtuigende veelzijdigheid en een indrukwekkend bereik tot 120 km op één lading, brengt deze e-bike grootstedelijk vervoer naar een compleet nieuw level!

Cannondale Mavaro Neo 2

Uit voorraad leverbaar!


De Mavaro Neo 2 rockt niet alleen op het gebied van functionaliteit en comfort, maar is ook nog eens super duurzaam en heeft een luxe uitstraling. Met zijn Bosch Performance Line CX fmotor en een 750Wh accu heb je niet alleen een solide vermogen en een ruime actieradius, maar ook een e-bike die lekker licht aanvoelt. Met een Gates carbon riemaandrijving en Shimano’s Nexus 5-speed interne versnellingsnaaf schakel je soepel, schoon en superstil. Deze alleskunner is perfect voor de stad en ver daar buiten.

Cannondale Mavaro Neo 3

Uit voorraad leverbaar!

De Neo 3 is uitgerust met de splinternieuwe Performance-motor van Bosch en een indrukwekkende 625Wh-accu, waarmee je een boost krijgt tot 340% van je vermogen! Tel daarbij op het goed leesbare Intuvia-display op het stuur en je hebt een winnende combinatie. Met moeiteloze acceleratie, verbluffende veelzijdigheid en een bereik tot wel 140 km op één acculading, is deze e-bike echt next-level!