Ervaring Stromer

Toen bij de Pedaleur bekend werd dat we high speed pedelecs van Stromer in het assortiment op gingen nemen, was de keus voor mij snel gemaakt. Woon-werk verkeer; minder met de auto en meer met de fiets. Het voordeel is: heerlijk in de buitenlucht je hoofd leeg maken na het werk. Het is voor mij een afstand van 25 kilometer enkele reis, dat is met een Stromer goed te doen, en het is maar 12 minuten minder snel dan de auto. Een Stromer verdient zich zelf terug, elke rit is een besparing op de autokosten en het milieu. Ook de onderhoudskosten vallen heel goed mee, na 7000 kilometer een nieuwe ketting en nieuwe tandwielen, dat is alles.

Mijn advies is wel, draag een goede wielerhelm en houdt in de drukke centra van een stad rekening met andere. Zij verwachten niet dat je met ruim 40 km/h aan komt racen. 

Denk zeker niet dat het voor luie mensen is: "ondersteuning op SPEED, en fluitend 40 km/ uur". Je kan ook op eco rijden, zelf meer trappen en minder ondersteuning, nog goed voor de conditie, en ook ruim 40 km/ uur rijden.

Zijn er vragen, neem dan contact met mij op bij de Pedaleur en kom de Stromers live bekijken in de showroom of kijk op www.stromershop.nl.

 

Hier een foto die ik vanmorgen in de sneeuw gemaakt heb:

Stromer Sneeuw