Een fiets is steeds meer een verlengstuk van wie je bent, net als je kleding, je parfum en lifestyle dat zijn. Dat je met je fiets laat zien wie je eigenlijk bent, zie je de laatste jaren in toenemende mate. 

Het merk Cortina heeft dat begrepen. De fietsen van dit merk zijn trendy en hip en eigenlijk bedoeld om ermee te laten zien wie jij bent. Om de fietsen en het imago van Cortina aan deze eisen te laten voldoen is het merk de samenwerking aangegaan met modeontwerper Janice.

Janice, die verder bekend is door het kleden van BN’ers als Wendy van Dijk, Leontien Borsato en Glennis Grace, heeft in de samenwerking met Cortina zijn creativiteit als eerste getoond in het ontwerpen van zijn eigen Cortina fiets. Deze fiets, voorzien van spikes en daarmee een duidelijke Janice stempel, is gelimiteerd verkrijgbaar. Ook de modellen die het merk gebruikt op haar website, in campagnes en in het magazine, zijn mensen die mede door Janice zijn uitgekozen. Iedereen kon zich hiervoor inschrijven.

Het geeft de bedoelingen van Cortina duidelijk weer. Een merk van iedereen en voor iedereen.

 

 

Want of je nu gaat voor een transportfiets, een moederfiets of één van de andere stadsfietsen, Cortina maakt voor jou de vertaalslag van de catwalk naar de straat. Geïnspireerd door de laatste trends, biedt de collectie stuk voor stuk fietsen waarmee je gezien mag worden. Sprankelende en eigentijdse kleuren, een perfecte zithouding en een techniek die hoort bij deze tijd maken van Cortina een hip en zeer betrouwbaar merk.

 

Fietsen is fashion! 

In combinatie met de zeer trendy fietstassen van Basil wordt je Cortnia nog fraaier en eigentijdser. Net als Cortina kiest ook Basis ervoor om het assortiment helemaal af te stemmen op jouw wensen en niet andersom. De kleuren, de prints en de materialen zijn zo divers dat je kunt kiezen uit een breed scala aan mogelijkheden. Bekijk de collectie maar eens op www.basil.nl