Een goede fietsbroek is minstens zo belangrijk als een goede fiets

Iedereen die net als ik regelmatig een lekker stukje gaat fietsen, gewoon omdat het leuk is, weet dat betrouwbaar en comfortabel materiaal prettig is. Dat geldt natuurlijk in de eerste plaats voor je fiets, maar zeker ook voor je kleding. En dan in het bijzonder voor je broek. Je hebt vast wel eens last van een geïrriteerd zitvlak gehad na een periode van intensieve training of na een lange rit als je daarvoor een tijdje niet had gefietst. Zeer vervelend en vooral demotiverend als je bezig bent met het opbouwen van je conditie of snelheid.

Alleen al daarom koers ik al jaren met een Assos broek. Het zijn simpelweg geweldige broeken, waaraan eigenlijk geen enkel ander merk kan tippen. De pasvorm en het comfort maken deze Zwitserse broek voor mij een ultieme fietsbroek. Nu hebben ze bij Assos iets nieuws bedacht; iets wat ze bij Assos de _S7 noemen. Het zou een broek moeten zijn die “het spel wederom verandert”. Assos levert deze revolutionair nieuwe broek in 4 varianten:

 

T.neoPro_S7:

Een geweldige broek als instapmodel. De T.neoPro_S7 is een allrounder met een normale maar geweldig comfortabele pasvorm.

 

T.équipe_S7

Voor de rijder die graag in een racehouding op zijn fiets zit. Met een meer anatomisch gevormde zeem en een strakkere pasvorm. Speciaal voor de fietser die veel kilometers maakt en de snelheidsduivels onder ons.

 

T.cento_S7

Een broek met minder compressie en dus een minder strakke pasvorm. Ideaal voor de langere afstanden door de iets dikkere zeem.

 

T.campionissimo_S7

Een superlichte en super aerodynamische broek. Deze broek draag je als je in je allerbeste vorm bent.

Als je nog nooit in een Assos broek hebt gereden kan ik het je van harte aanbevelen. Er gaat een wereld van comfort voor je open. Voor alle fietsers die net als ik al aan het merk verknocht zijn: probeer de _S7. Assos heeft de regels van het spel inderdaad verandert!