Andrea wordt Biehler Brand Ambassador

Terug naar Nieuws & blog

Andrea wordt Biehler Brand Ambassador

Onze Andrea wordt Brand Ambassador van kledingmerk Biehler!


Maar wat houdt dit precies in en biedt dit voordelen voor jou? Andrea vertelt het je zelf!

“Een klein jaar geleden hebben we in de winkels van Pedaleur Bikes het merk Biehler toegevoegd aan ons fraaie kledingassortiment. Dit Duitse merk – met zijn kleurrijke design, eigentijdse stijl en perfecte fit – wordt compleet duurzaam geproduceerd. Iets dat wij binnen Pedaleur Bikes én moederbedrijf MOOVZ compleet omarmen. In alles wat we dagelijks bedenken en doen, proberen we een zo groen mogelijke footprint te realiseren. Hoe mooi is het dan dat ik vanuit mijn rol als verkoopadviseur enerzijds en ongekend fietsliefhebber anderzijds, door Biehler ben benaderd om Brand Ambassador – in gewoon Nederlands merkambassadeur – te worden. In onze winkels verkopen we prachtige merken en schitterende kledinglijnen, maar dat neemt niet weg dat ik mij persoonlijk enorm kan identificeren met het merkimago van Biehler. Dé reden om samen het avontuur tegemoet te gaan.

Daarnaast kan ik jou hierdoor nog beter adviseren op het gebied van kleding, specifieke kenmerken en de manier waarop het geproduceerd wordt. Wist je bijvoorbeeld dat Biehler haar kleding geheel in eigen huis produceert? En dat het merk enkel samenwerkt met externe partijen na een strakke screening op gebied van sociale en ecologische normen? Zo ben jij ervan verzekerd dat de kleding op een eerlijke én groene manier is geproduceerd.

Los van dit alles zorgt het merkambassadeurschap er ook voor dat we dit kalenderjaar een aantal mooie fietsritten gaan organiseren. Vanuit Pedaleur Bikes én Biehler. Fiets jij met ons mee? Tenslotte vind ik niets leuker dan samen met fietsliefhebbers het avontuur aan te gaan. En de eerste fietsrit staat inmiddels gepland. Slechts 75 kilometer door mooi Achterhoek. Noteer 19 maart dus alvast met potlood in jouw agenda, dan laten wij jou snel meer weten over deze (h)eerlijke ‘ride’. Stay tuned!

Biehler andrea

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws & blog