Aanvullende maatregelen COVID-19

Terug naar Nieuws & blog

Aanvullende maatregelen COVID-19

Ook bij Pedaleur Bikes nemen wij de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus uiterst serieus. Gelet op de maatregelen vanuit de overheid en het voorkomen van verdere verspreiding van dit virus, pakt ook Pedaleur Bikes haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. De gezondheid van onze (mede)mensen (lees; collega’s, klanten en leveranciers) staat altijd op nummer één. Om die reden hebben wij, los van een reeks basisafspraken een aantal belangrijke aanvullende maatregelen genomen. Wat deze aanvullende maatregelen zijn, lees je hier.

Laatste update: 28 april 2021

Yes! We zijn in Doetinchem weer geopend volgens de reguliere openingstijden! Kom je ons bezoeken? Leuk! Wel vragen wij aan jou om de aanwijzingen van het personeel te volgen. Ook zijn onderstaande aanvullende maatregelen van toepassing op alle vestigingen van Pedaleur Bikes en gelden tot nader order. Om verspreiding van het virus onder onze (mede)mensen te minimaliseren hebben wij besloten dat:

 • … het vanaf nu mogelijk is om onze vestiging in Doetinchem te bezoeken zonder afspraak. Wel is het nog steeds mogelijk om een private shopping afspraak te maken. Plan een private shopping afspraak via deze link. Onze winkel in Velp is tot begin mei gesloten in verband met verbouwingswerkzaamheden. De aflevering van jouw fiets gaat wel ‘gewoon’ door. Hiervoor nemen we persoonlijk contact met je op.
 • … het mogelijk is om de online bestelling af te halen in onze winkel in Doetinchem. Hiervoor nemen we ook persoonlijk contact met je op.
 • … we nog steeds met plezier een videogesprek met jou starten, om op die manier jouw Private Shopper op afstand te zijn. Is dit gewenst? Laat het ons weten via vragen@pedaleur.nl, dan plannen we dit videogesprek.
 • … onze werkplaatsen geopend blijven, waardoor reparatie en onderhoud aan jouw fiets gelukkig nog altijd mogelijk is.
 • … we blijven werken volgens onze reguliere openingstijden en te bereiken zijn op nummer Doetinchem: 0314 – 33 09 21, Velp: 026 – 362 0001.

Uiteraard is onze webshop geopend. Bestel makkelijk online en jouw bestelling wordt thuisbezorgd!

Basisafspraken Pedaleur Bikes

Zoals aangegeven gelden er binnen Pedaleur Bikes uiteraard ook een aantal basisafspraken. Deze basisafspraken vloeien voort uit de richtlijnen t.a.v. hygiëne en sociale contacten vanuit de RIVM en de overheid. Wij hebben ervoor gekozen deze richtlijnen tot nader order te volgen. Je treft deze basisafspraken hiernaast in het grijze vak aan.

Wij beseffen ons dat we met deze afspraken beperkter zijn in onze dienstverlenende mogelijkheden richting jou. Desalniettemin kun je vertrouwen op de gedrevenheid van al onze medewerkers. Juist in tijden van nood of crisis, ook al gebruiken we die term liever niet, komt het aan op samenwerking en een onvoorwaardelijke behoefte iedereen zo goed mogelijk verder te helpen. Voor elkaar, mét elkaar. We hopen dan ook van harte dat je dit als zodanig ervaart en danken je alvast voor jouw begrip!

 • We schudden niemand de hand. Op de balies op onze vestigingen staan hieromtrent bordjes waarin we dit uitleggen.
 • We wassen vaker dan gebruikelijk – na iedere reparatie of aanraking van een fiets – onze handen met water en zeep (drogen d.m.v. papieren doekjes) en maken gebruik van desinfecterende handgel die op de vestiging voldoende aanwezig is.
 • Frequent worden klinken, lichtknoppen, leuningen, toetsenborden, telefoons en computermuizen gereinigd. Zo ook van het hang- en sluitwerk van ons buitenhekwerk.
 • Medewerkers met griep en/of verhoudheidsklachten blijven uit voorzorg thuis. Zij keren pas terug na contact met onze HR verantwoordelijke.
 • Wij voeren overleg met klanten en collega’s op gepaste afstand (1,5 meter).
 • We nemen bij voorkeur geen contant geld aan.
 • Fietssleutels dragen we niet over van hand tot hand.
 • De ‘touch points’ van fietsen worden vóór en nadat deze uit de werkplaats komen en vóór of na een testrit goed gedesinfecteerd.

Aangepaste levertijden

Vanwege de drukte bij PostNL kunnen wij op dit moment een minder accurate aflever indicatie afgeven. Via de verkregen track & trace code kun je achterhalen wat de status van jouw bestelling is. Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Online bestellingen

Door het COVID-19 virus is de vraag naar fietsen, fietstrainers en accessoires enorm gestegen. Het kan voorkomen dat populaire producten uitverkocht zijn, of een langere levertijd hebben. Dit komt vanwege de grote vraag én leveringsproblemen waarmee de fabrikant te maken heeft. Het actuele aanbod is zichtbaar op onze website. Wij hopen op jouw begrip.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws & blog