Aangepaste werkwijze Pedaleur Bikes in verband met coronavirus

Terug naar Nieuws & blog

Aangepaste werkwijze Pedaleur Bikes in verband met coronavirus

Ook bij Pedaleur Bikes nemen wij de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus uiterst serieus. Gelet op de maatregelen vanuit de overheid en het voorkomen van verdere verspreiding van dit virus, nemen wij ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. De gezondheid van onze (mede)mensen (lees; collega’s, klanten en leveranciers) staat altijd op nummer één. Om die reden hebben wij, los van een reeks basisafspraken, een aantal belangrijke aanvullende maatregelen genomen.Onderstaande aanvullende maatregelen gelden vanaf dinsdag 17 maart tot nader order. Om verspreiding van het virus onder onze (mede)mensen te minimaliseren hebben wij besloten dat:

 • U gratis gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice.
 • Bikefittings tijdelijk niet meer uitgevoerd zullen worden.
 • Onze openingstijden ongewijzigd blijven. U kunt nog steeds terecht in de winkel en voor werkplaatsafspraken.
 • U kosteloos gebruik kunt maken van ‘Private Shopping’. Hiermee is het mogelijk om buiten de reguliere openingstijden en zonder aanwezigheid van andere klanten een afspraak te maken met onze verkoopadviseur. Geef op onze website aan wanneer u een afspraak wilt maken, dan staan wij op het gewenste tijdstip voor u klaar!
 • Wij klanten tijdelijk niet meer in de werkplaatsruimte toelaten voor overleg met de werkplaatsmedewerker wanneer zij hun fiets brengen/halen ter reparatie.
 • Onze medewerkers maximaal met 4 personen tegelijk gebruikmaken van de kantine en daarbij gepaste afstand tot elkaar bewaren (1,5 meter). Daarnaast maken zij enkel nog gebruik van de toiletten op de bovenetage.

Uiteraard gelden er bij Pedaleur Bikes ook een aantal basisafspraken welke gebaseerd zijn op de richtlijnen t.a.v. hygiëne en sociale contacten vanuit het RIVM en de overheid. Wij hebben ervoor gekozen deze richtlijnen tot nader order te volgen. U treft deze basisafspraken hieronder aan:

 • We schudden niemand de hand. Op de balie staat een bordje waarop we dit uitleggen.
 • We wassen vaker dan gebruikelijk – na iedere reparatie of aanraking van een fiets – onze handen met water en zeep (drogen d.m.v. papieren doekjes) en maken gebruik van de desinfecterende handgel die op de vestiging voldoende aanwezig is.
 • Frequent worden klinken, lichtknoppen, leuningen, toetsenborden, telefoons en computermuizen gereinigd. Zo ook het hang- en sluitwerk van ons buitenhekwerk.
 • Medewerkers met griep en/of verkoudheidsklachten blijven uit voorzorg thuis. Zij keren pas terug na contact met onze HR verantwoordelijke.
 • Wij voeren overleg met klanten en collega’s op gepaste afstand (1,5 meter).
 • We nemen bij voorkeur geen contant geld aan.
 • Fietssleutels dragen we niet over van hand tot hand.
 • De ‘touchpoints’ van fietsen worden voor en nadat deze uit de werkplaats komen en voor of na een testrit goed gedesinfecteerd.

Wij beseffen ons dat we met deze afspraken beperkter zijn in onze dienstverlenende mogelijkheden richting u. Desalniettemin kunt u vertrouwen op de gedrevenheid van al onze medewerkers. Juist in tijden van nood of crisis, ook al gebruiken we die term liever niet, komt het aan op samenwerking en een onvoorwaardelijke behoefte iedereen zo goed mogelijk verder te helpen. Voor elkaar, mét elkaar. We hopen dan ook van harte dat u dit als zodanig ervaart en danken u alvast voor uw begrip!

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws & blog