Aangepaste werkwijze in verband met COVID-19

Terug naar Nieuws & blog

Aangepaste werkwijze in verband met COVID-19

Jou ontvangen op een van onze locaties en met een grote glimlach verder helpen, is wat wij het liefste doen. Vanwege de huidige Covid-19 maatregelen moeten we daar helaas een andere invulling aan geven. Deze staat enigszins haaks op onze klantgerichte visie, maar gezondheid is ons veel waard. Ondanks alles focussen we ons op wat wél kan en hoe we daar jou zo goed mogelijk mee helpen.

Aanvullende maatregelen

Onderstaande aanvullende maatregelen zijn van toepassing op al onze vestigingen. Om verspreiding van het virus onder onze (mede)mensen te minimaliseren hebben wij besloten dat:

… onze werkplaatsen geopend zijn waardoor reparatie en onderhoud aan jouw fiets gewoon mogelijk is.

… onze winkels geopend zijn tot 17.00 uur.

… het nog steeds mogelijk is om een proefrit te maken, maar enkel vanaf ons eigen buitenterrein.

… afleveringen van fietsen absoluut doorgaan, maar een iets andere insteek kennen. Dit laten wij persoonlijk even weten!

… jij nog steeds gebruik kunt maken van Click & Collect. In dat geval haal je op de afgesproken tijd jouw online bestelling op aan de deur van één van onze winkels. Liever thuisbezorgd? Dat kan ook!

… we klanten die er normaliter voor kiezen om te wachten op hun fiets, nu meer proberen te servicen door middel van een haal- en brengservice. Wij halen de fiets bij jou op en brengen deze weer veilig bij je thuis. Op die manier voorkomen we direct klantcontact. Let wel, we redeneren bewust vanuit ‘proberen’ aangezien het succes van deze service ook afhankelijk is van de planning en bezetting op de locatie.

Heb je een vraag of is er iets onduidelijk? Geen probleem, dat overkomt ons ook! Laat het dus gerust even weten.

Reparatie en onderhoud

Onze werkplaatsen blijven geopend volgens onze reguliere openingstijden, waardoor reparatie en onderhoud aan jouw fiets gelukkig nog altijd mogelijk is. Dus is jouw fiets toe aan onderhoud? Geen probleem! Plan gemakkelijk én snel een werkplaatsafspraak via onderstaande button.

Verkoop advies

Online bestellen gaat eenvoudig én snel. Spreek je toch liever eerst één van onze verkoopadviseurs? We helpen wij jou graag bij het uitzoeken van jouw droomfiets! Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met jou op voor het geven van een passend advies.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws & blog